EltenLink

Księga pochwał 27.01.2022 6.07.2022

Back to Wątki archiwalne

#981 djsenter

Właśnie cieszę się dobrym zyskiem z Origin Protocol!
Szkoda tylko, że tak mało zainwestowałem... :P

Senter San
2022-05-31 18:14

#982 mustafa

Wlewo każdy jest mądry. Zainwestowałbyś więcej, byłaby strata i byś mówił dlaczego tak dużo. Luna ostatnio pokazała, jak to w jeden dzień może wszystko obrócić się o 180 stopni.
Ja tam teraz tylko btc i eth.
Cież się, że zarobiłeś i pamiętaj o podatkach.

Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
2022-05-31 23:12

#983 Julitka

To działa na zasadzie odwrotnej proporcjonalności względem publicznej. :p
-- (mustafa):
Prywatna służba zdrowia coraz bardziej mnie zaskakuje.
Kiedyś zdziwiłem się, że pani doktor zapamiętała, żem ślepy i jak po kilku tygodniach przyszedłem drugi ras to wyszła po mnie do samego miejsca gdzie siedziałem w poczekalni, żeby pomóc mi dojść do gabinetu. Dzisiaj już w innym miejscu, sytuacja taka sama, ale wcześniej rejestratorka wypatrzyła mnie jak szukam chodnika przed budynkiem i wyszła na zewnątrz żeby mi pomóc.
Nie wiem, czy oni to sobie zapisują, czy my jesteśmy aż tak charakterystyczni, ale w sumie miło.

--

***- A czego się boisz, Eowino? – zapytał.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
2022-06-01 07:09

#984 mustafa

To też dla tego o tym tutaj pisze.

-- (Julitka):
To działa na zasadzie odwrotnej proporcjonalności względem publicznej. :p
-- (mustafa):
Prywatna służba zdrowia coraz bardziej mnie zaskakuje.
Kiedyś zdziwiłem się, że pani doktor zapamiętała, żem ślepy i jak po kilku tygodniach przyszedłem drugi ras to wyszła po mnie do samego miejsca gdzie siedziałem w poczekalni, żeby pomóc mi dojść do gabinetu. Dzisiaj już w innym miejscu, sytuacja taka sama, ale wcześniej rejestratorka wypatrzyła mnie jak szukam chodnika przed budynkiem i wyszła na zewnątrz żeby mi pomóc.
Nie wiem, czy oni to sobie zapisują, czy my jesteśmy aż tak charakterystyczni, ale w sumie miło.

--

--

Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
2022-06-01 08:08

#985 Snajper22

Połowa wypracowań już za mną. Zostało jeszcze pięć, a właściwie to cztery pisemne i jeden unit do zaliczenia werbalnie. :) Jest dobrze.

"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"
2022-06-01 20:31

#986 Zuzler

już po półgodzinnym dobijaniu udało mi się umówić do lekarza rodzinnego! <3

Edited 2022-06-02 08:31

#987 MarOlk

Znam ten ból. U nas albo nikt nie odbiera, albo słuchawka odłożona, że jest cały czas zajęte.

2022-06-02 09:10

#988 MarOlk

Fajny, metafizyczny i wspomnieniowy wieczór w oparach wieczornej wilgoci przesyconej wonią papierosów i alkoholu w słynnym lokalu na rynku, gdzie od chyba 12 lat z moją żonką przesiadujemy. Tak jakoś mi się ze Stachurą skojarzył...

2022-06-03 22:33

#989 daszekmdn

Muszę spróbować :).
-- (MarOlk):
Weź zamień cytrynkę na limonkę, dodaj trochę cukru brązowego, dolej sobie szczodrze białego rumu, wrzuć kostki lodu i uzupełnij wodą gazowaną. Gwarantuję, że lepsze będzie :P

--

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
2022-06-04 07:58

#990 Zuzler

Kupiłam sobie nerkę. Oczywiście prawdziwą.

2022-06-06 17:32

#991 cinkciarzpl

Kiedy wszczepiają? ;)

____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
2022-06-06 17:44

#992 Zuzler

No jak wszczepiają, jutro albo i jeszcze dziś próbny rozruch.

2022-06-06 17:47

#993 Paulinux

Brawo

Happy hacking
2022-06-06 17:52

#994 Zuzler

Tobie też brawo, trochę mnie zainspirowałaś, acz myślałam o niej od jakiegoś czasu.

2022-06-06 17:53

#995 RAFKIW

No ale po co ci 3 nerki, jak podobno z jedną człowiek daje radę?
-- (Zuzler):
Tobie też brawo, trochę mnie zainspirowałaś, acz myślałam o niej od jakiegoś czasu.

--

2022-06-06 19:38

#996 Zuzler

Rafale, a po co kotu telefon komórkowy?

2022-06-06 19:39

#997 DJGraco

No cóż, Zuzanno, powodzenia.

2022-06-06 19:40

#998 MarOlk

Niektórym by się przydała dodatkowa prawa ręka, bo swoje mają dwie lewe, dodatkowy mózg, a co poniektórym jeszcze dodatkowa wątroba :p

2022-06-06 20:07

#999 mustafa

Podobno na Polskim czarnym rynku nerka warta jest nawet 260k PLNów,.
Może jest to jakiś pomysł na inwestycję, bo zakładam, że w wypadku wojny taka nerka będzie z 10x droższa, więc warto mieć więcej. No i można rozważyć sprzedaż w USA, wg wujka Google ceny tam się zaczynają od 150k ale waluty lokalnej. Jakiś piłkarz, chyba Pazdan, urodził się z czterema. Proponuje się zainteresować, bo może ktoś nosi w sobie majątek xd

https://forsal.pl/artykuly/633396,handel-organami-w-usa-ile-moze-byc-warta-nerka.html
https://pikio.pl/ile-kosztuje-nerka-czarny-rynek
https://eurosport.tvn24.pl/archiwum,133/peszko-z-czterema-nerkami,157110.html
No i jednak peszko, bo o Pazdanie nic nie znalazłem.

Wow, udało mi się wstrzelić w okrągłego tysiaczka.

Edited 2022-06-06 20:10

#1000 lwica

Miałam dziś kilka niespodziewanych spotkań z sympatycznymi osobami, oby częściej! :)

Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
2022-06-06 22:13