Odświerzam wątek. Od 7 grudnia posiadam słuchawki kostne, nie wiem jaka to firma, ale w moim komputerze i w moim iPhonie wyświetlają się jako G18. Jestem z nich zadowolony, nawet fajnie grają. Dostałem je od wolontariuszy ze Szlachetnej Paczki. I szkoda, że nie ma tego modelu na allegro, bo bym sprawdził, ile one kosztują. Nawet instrukcji w wersji elektronicznej nie znalazłem. Jest tylko w formie papierowej niestety.
Ktoś testował after shock air? Podobno najlepsze wg rankingu, który znalazłem, chociaż jak by ktoś miejsca pozamieniał to nie odróżniył bym po opiniach. Wszędzie piszą, że dobre mikrofony, a jakim cudem są dobre, skoro na bluetooth źle działają? Czy one źle tylko nagrywają podczas rozmów, a hm, podczas nagrywania np. apką do nagrywania, są lepsze? Oto ranking słuchawek, jest po angielsku, po polsku nic nie ma poza porównaniem after shocków, no i stare są rankingi, a ten z maja. https://headphonecritics.com/best-bone-conduction-headphones/
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
co do tych afterszox titanium to można w nich zmienić barwę głosu i są 3 możliwości. wystarczy w czasie kiedy działają wcisnąć i dłużej przytrzymać przyciski głośniej i ciszej jednocześnie. jeśli się zmieni na jedną z tych trzech to nie drżą te przetworniki na twarzy.
Cześć, Ja używam aftershokz aeropex. I uważam, że to jest najlepsza model słuchawków od tej firmy. Używam słuchawki od aftershokz od 2015 roku i miałem 3 modele. Aftershokz z przewodami, aftershokz trekz tetanium i aeropex. Aeropex są najbardziej drogie ale są najlepsze. Niestety nie powinno dla mnie używać innych słuchawków bo mam problemy z lewym uchem. Ale jestem bardzo szczęśliwy, że niedawno kupiłem aeropex. Mam nadzieję, że one nie przestaną działać w następnem roku, jak to było z trekz tetanium. :)
Co do słuchawek kostnych, to ja zauważyłem jedną rzecz. Jak człowiek ma długie włosy, to wtedy gorzej w tych słuchawkach słychać, dźwięk jest przytłumiony. Natomiast jak się ma obcięte włosy, to dźwięk jest głośniejszy i wyraźniejszy.
Odświerzam wątek i mam pytanie. Otóż mój tata zażyczył sobie słuchawki kostne do naszego telewizora Samsung. Jakie słuchawki kostne byście polecali? Pozdrawiam i czekam na odpowiedź.
Edit: |Ja bym mu polecił słuchawki kostne Aftershokz Trekz Titanium, ale czekam na wasze zdanie i wypowiedzi na ten temat. Co do tych słuchawek Trekz Titanium, to ja ich ostatnio używam przy swoim laptopie, jakość dźwięku jest nawet dobra, chociaż brakuje w nich basu.
na pewno aftershokz aeropex są dobre, ale i najdroższe. Hm, dlaczego mu są potrzebne słuchawki kostne do telewizora, tak z ciekawości pytam, więc ja nie chcesz to nie odpowidaj.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Właśnie zamówiliśmy słuchawki kostne Aftershokz Areopex. Tata mi powiedział, że po to mu są potrzebne słuchawki kostne do telewizora, bo nie męczą uszu.
no to będzie tata zadowolony, słuchawki lekkie, jak w miarę cicho się słucha to może z 8 albo 10 godzin wytrzymają, tylko uważajcie na nie, bo nie jest to jakaś mocna konstrukcja.
Witajcie. Przychodzę z takim małym pytaniem. Ostatnio wydarzyła mi się trochę przykra rzecz ze słuchawkami kostnymi Trekz Titanium, które miałem kupione w marcu. Mianowicie, gdy w tamtym tygodniu we wtorek wyciągałem je z plecaka, to zauważyłem, że prawa słuchawka zaczęła wisieć luźno. Obecnie tamte słuchawki trafiły do pudełka z popsutą elektroniką. Ale od wczorajszego wieczora posiadam nowe słuchawki Trekz Titanium, i mam w związku z tym pytanie. W czym najlepiej nosić takie słuchawki kostne, żeby się znowu nie połamały? Bo noszenie ich w plecaku bez żadnego etui, to chyba nie jest najlepszym pomysłem. Niby w zestawie dostałem etui na te słuchawki, ale trochę boję się do niego te słuchawki wkładać, bo nie chciałbym, żeby znowu się połamały. Czekam na odpowiedzi, w czym najlepiej takie słuchawki kostne nosić, żeby nie uległy zniszczeniu, gdy będę chciał je znowu spakować do plecaka.