Czy ktoś zdradził by tajemnicę jak poradzić sobie z tym asystentem od youtube? Słyszałem, że przez iphonea da się to w cywilizowany sposób urządzić. Jeśli to opanuję, to wtedy będę mógł się chwalić w bardziej cywilizowany sposób, o ile jest czym haha.
No właśnie tak z czymś mi się to kojarzyło :D Nie wiem z czym masz dokładnie problem, ale wchodzisz na youtuba, rozwijasz swoją nazwę konta, potem na bank wchodzisz w youtube studio, dalej masz prześlij filmy, jak nie ogarniesz to postaram się jaśniej, bo z głowy piszę.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Po pierwsze problem z polami edycyjnymi tam z nvda. kiedy próbuję pisać to mi wyskakuje z pola kiedy próbuję importować to on się zatrzymuje a potem i tak tego nie kończy.
Najlepiej chyba taki tytuł napisać w notatniku i potem go skopiować i wkleić, bo faktycznie jak się nie pisze szybko to wychodzi, albo jak się stoi w polu edycji.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Ładnie ci wyszło, ale hm. Za jakiś tam czas, będę miał kilka pytań, a mianowicie: 1. Czy nagrywane było u ciebie, i jeśli tak, to na czym? 2. Czy korzystałeś z Automatyki?