PSE Forum mieszane

Historia waszych nicków. Z kąd się one wzięły?

Started by DJGraco 45 posts last post 5 years ago Page 3 of 3

Transcription

Ja u wszystkim, a jeszcze dopowiem co do tego ile ktoś ma nicków i je zmienia. Według tego co zauważyłem jest tak jak na Klango było, czyli jak już ktoś tworzył jedno konto nie może zmienić jego nazwy. To, że ktoś używa drugiego nicku to znaczy, że założył sobie drugie konto, a i wtedy tylko można zmienić hasło. Na tym samym koncie można zmienić hasło, co jeszcze, no tam parę rzeczy można pozmieniać, ale nicku nie można zmienić.

#42 1 like

Transcription

Cześć, świąteczni, witam wszystkich was Fajny wątek Miałem się tam już kiedyś nagrać I tak się nagrywam, nagrywam I w końcu się nie mogę nagrać Ale jest trochę czasu W związku z tym, że Nagrałem Boże, nie nagrałem Tylko napisałem Swoją historię Swojego niku Jakże wybitnie Nie kreatywną To i tutaj Fajnie się nagrać No więc Na Klango Byłem Damian Zegarek I tu również jestem Raz, że jest to całkiem Praktyczna nazwa Krótka Nie lubię bardzo Jak są niki jakieś takie Wydziwnione Plus Nie daj Panie Boże Są z cyferkami A zwłaszcza jak jest Wielość tych cyferek I nasze gadacze się Krztuszą, dławią Cuda się dzieją W związku z tym uznałem, że Całkiem praktycznie Jest po prostu Jak najkrótszy nik To po pierwsze Natomiast Po drugie No to tak było na Klango A z racji, że El ten jest Nijako przedłużeniem tego Jakby taką schedą Po Klango I są tu osoby, które znałem Z Klango No to żeby jakby Tradycji stało się zadość I ogólnie wszystkiego To jest tak jak jest A skąd się wziął? Bardzo proste Z mojego imienia I z pseudonimu Z nazwiska Jako, że nazywam się Zegarowski No to Od samego praktycznie Początku mam wszelako Wszelako zegarko Podobne Przezwiska No i ten zegarek w sumie się jakoś tak Przyczepił, przygnął Nie przeszkadza mi absolutnie, broń Boże Identyfikuje się z tym Jak najbardziej Więc stwierdziłem, że skoro tak było tam To niech będzie tu Całkiem mi to pasuje A co do tego Co powiedziała Czekoladka bodaj Że Fajnie jest usłyszeć kogoś I jakby Wiedzieć z kim ma się do czynienia Ponad nick Ponad sam zapis tekstowy Nicku No i to jest to, co się dzieje No to nie ma sprawy Nagrywam się Nie wiem jak to wyjdzie, bo Lab to wie jaki jest Nagrywa tak jak nagrywa Mój głos nie jest jakoś wybitnie Do nagrywania Adekwatny Przynajmniej ja go nie lubię No ale skoro tak No to niech będzie Daj Boże Że mnie za ten głos Nie zabijecie A tak poza wszystkim To z racji, że mam święta Wigilię To wszystkim Wam życzę Wesołych, zdrowych i spokojnych świąt Pozdrawiam

#43 1 like

Transcription

Ja už nepamätám, či som tu gadala o svojim nicku, ale môj nick, to je moje imie.

Lenka

Transcription

Nie wiem, czy się tu wypowiadałam, ale mój nick na Eltenie to jest strawberry, a strawberry po angielsku to jest truskawka. A że uwielbiam truskawki, smak truskawek, no to właśnie dlatego jest ten nick.

<3 :* <3

Transcription

Hej! Ja w tym wątku się jeszcze nie wypowiedziałam. Napisałam historię swojego nicku już w innym wątku, ale tutaj mogę opowiedzieć ją w skróconej wersji. Mój nick wziął się stąd, że siedziałam sobie kiedyś z koleżankami w jednym pokoju. Gadałyśmy i koleżanka rzuciła taki tekst, że mleko z wódką orzechową smakuje jak monte. No i my we dwie pozostałe, co tam byłyśmy, zaczęłyśmy się z tego strasznie śmiać. No i potem zaczęli mówić do mnie monte i tak już zostało. Kilka osób tak mówiło do mnie. No i właśnie przypomniałam sobie o tym. I taką ksywkę wpisałam właśnie, taki nick wpisałam na eltena.

Give me a sign.