Witam wszystkich piszcie tutaj jakie lubicie oglądać anime. Ja najbardziej lubie dragon ball, dragon ball z dragon ball gt a teraz dragon ball super. Nie przypadło mi do gustu naruto choć z lektorem obejrzałem chyba 100 odcinków bo tyle było zrobione z dabingiem. Kapitan tsubasa czyli kapitan jastrząb jest to anime o młodym chłopcu który nalerzy do drurzyny apońskiej i gra w piłkę. Grałem też w gre kapitan tusbasa ale to już jest na temat na inny wontek.
Kiedy ja oglądałem takie rzeczy. Napewno Dragonball i ta druga część chyba Z, Naruto, Król Szamanów czy coś takiego. Oglądałem to tylko iwyłącznie ze względu na młodego mojego brata, Power rangers jeśli to się zaliczado tego gatunku. Była jeszcze jedna bajka, której tytułu teraz nie pomnę, ale wymieniłem jej tytuł tutaj w innym wątku. Było jeszcze tego multum, ale później już np: Pokemonów nie oglądałem, bo zwyczajnie z tego wyrosłem.
Witam. ja bardzo lubię anime. W latach mojego dzieciństwa była polonia1 i tam wszystko było. Bardzo lubiłem: Czarodziejka z księżyca dragonbale wszystkie, Death note oraz Nowe anime fairytail. A z polonii lubiłem i nadal lubię. Kapitan tsubasa, sally czarodziejka, generał daimos. Itd.