Film, telewizja i wszystko, co niepasuje do innych forów

Jakie lubicie oglądać anime?

Started by Aoi 7 posts last post 4 years ago

Witam wszystkich piszcie tutaj jakie lubicie oglądać anime.
Ja najbardziej lubie dragon ball, dragon ball z dragon ball gt a teraz dragon ball super. Nie przypadło
mi do gustu naruto choć z lektorem obejrzałem chyba 100 odcinków bo tyle było zrobione z dabingiem. Kapitan
tsubasa czyli kapitan jastrząb jest to anime o młodym chłopcu który nalerzy do drurzyny apońskiej i gra
w piłkę. Grałem też w gre kapitan tusbasa ale to już jest na temat na inny wontek.

27.02.2017 00:02

2/5

Kiedy ja oglądałem takie rzeczy. Napewno Dragonball i ta druga część chyba Z, Naruto, Król Szamanów czy
coś takiego. Oglądałem to tylko iwyłącznie ze względu na młodego mojego brata, Power rangers jeśli to
się zaliczado tego gatunku. Była jeszcze jedna bajka, której tytułu teraz nie pomnę, ale wymieniłem
jej tytuł tutaj w innym wątku. Było jeszcze tego multum, ale później już np: Pokemonów nie oglądałem,
bo zwyczajnie z tego wyrosłem.
Bo to Polska, nie elegancja Francja. https://www.youtube.com/watch?v=7_OFT0Irn-I

Witam. ja bardzo lubię anime. W latach mojego dzieciństwa była polonia1 i tam wszystko było. Bardzo lubiłem:
Czarodziejka z księżyca dragonbale wszystkie, Death note oraz Nowe anime fairytail. A z polonii lubiłem
i nadal lubię. Kapitan tsubasa, sally czarodziejka, generał daimos. Itd.
radio plays is super

a ja np epoke lodowcową 6 części 4 główne oraz mamucia gwiazdka, i wielkanoc leniwca
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

Pokemony, bakugany i sort at online.
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"

Bakugany to był koksik, stare dobre czasy.
Yugioh był spoko, Poki to wiadomo, power rangers mistyczna moc mi się podobały, a i SPD dobrze wspominam.
Senter San

No sword art online nie znam. Muszę zobaczyć. Co do Yu-Gi-Oh! to jest nadal u mnie na 1 miejscu zaraz obok mistrzów kaijudo.
Cholerne wstrętne sample w suno!