Pytanie o klasycznego skype w wersji 8
Back to Oprogramowanie#281 Milena132
Poprawione.
#282 denis333
A ja korzystam z tego skype, który jest do pobrania z microsoft store, i to jest na prawdę wygodne. Nie rozumiem oburzenia niektórych, że to takie niedostępne.
#283 balteam
A ja rozumiem, bo u jednej osoby patrzyłem;P Mi działał normalnie, a Monicezarczuk nie, miała wszstkie aktualizacje windowsowe porobione.
#284 zvonimirek222
dziwnie to, że u jednych się zachowuje tak, a u innych inaczej\
#285 Gosia12345
Witajcie. Stało się coś dziwnego. Niedawno instalowałam Skype'a i było ok. Nagle dzisiaj musiałam znowu jakby zainstalować go jeszcze raz. Nie wiem, czy to była aktualizacja i dlatego tak się zachował czy poprostu się sam odinstalował. Proszę o odpowiedź bo trochę mnie to zastanawia.
#286 adelcia
ja mialam aktualizacje wczoraj wiec mozliwe ze mialas ja ty dzisiaj.
#287 zvonimirek222
Microsoft od niedawna zaczął zamykać dostęp starym wersjom skypa, konto po konto.
#288 Milena132
Witam, czy ten nieszczęsny Skype musi startować z systemem? Nie da się go wyłączyć z pozycji programów startowych.
#289 adelcia
niemusi da sie to wylaczyc w ustawieniach.
otwieras je skrotem
ctrl ,
i tam to mozes wylaczyc.
#290 Milena132
O dzięki, poszukam. A w której sekcji ustawień?
#291 adelcia
ogolne.
i to jest tego pieresza opcja
#292 adelcia
sorky druga, bo pierwsza to jezyk.
#293 Milena132
Jako druga opcja po języku jest: Pokaż Skype'a w obszarze powiadomień (na pasku stanu) systemu Windows, wyłączone przycisk
#294 adelcia
no to to musi byc troszke dalej
ale w kazdym badz razie szukaj to:
Automatycznie uruchamiaj Skype'a
#295 Milena132
Nie ma tego wgl. Pod tabulatorem tego nie ma.
#296 adelcia
u mnie jest.
a to ciekawe? ehm bo mozliwe ze ci sie wlaczyl skype z sklepu i ze tam tego niema.
#297 adelcia
aha to nie to bo teraz sprawdzilam, i w skype sklepowymniema nawt opcji ktora mas ty.
czegos tu nierozumiem.
#298 Milena132
To czyli nie mam tego fajnego, tylko to sklepowe cuś? To chyba się nie da pobrać nieklepwej wersji.
#300 lukaszenka
Nie czekajcie całkowicie bezpośredni link jest taki.
https://download.skype.com/s4l/download/win/Skype-8.37.0.98.exe