Oprogramowanie

Pytanie o klasycznego skype w wersji 8

Założony przez mojsior 350 wpisów ostatni wpis 7 lat temu Strona 15 z 18

A ja korzystam z tego skype, który jest do pobrania z microsoft store, i to jest na prawdę wygodne. Nie rozumiem oburzenia niektórych, że to takie niedostępne.

A ja rozumiem, bo u jednej osoby patrzyłem;P Mi działał normalnie, a Monicezarczuk nie, miała wszstkie aktualizacje windowsowe porobione.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

dziwnie to, że u jednych się zachowuje tak, a u innych inaczej\
Student studentowi wszystko

Witajcie. Stało się coś dziwnego. Niedawno instalowałam Skype'a i było ok. Nagle dzisiaj musiałam znowu jakby zainstalować go jeszcze raz. Nie wiem, czy to była aktualizacja i dlatego tak się zachował czy poprostu się sam odinstalował. Proszę o odpowiedź bo trochę mnie to zastanawia.
Życie z kimś jest łatwiejsze wtedy kiedy ktoś ciebie kocha bezgranicznie.

ja mialam aktualizacje wczoraj wiec mozliwe ze mialas ja ty dzisiaj.

Microsoft od niedawna zaczął zamykać dostęp starym wersjom skypa, konto po konto.
Student studentowi wszystko

Witam, czy ten nieszczęsny Skype musi startować z systemem? Nie da się go wyłączyć z pozycji programów startowych.

niemusi da sie to wylaczyc w ustawieniach.
otwieras je skrotem
ctrl ,
i tam to mozes wylaczyc.

O dzięki, poszukam. A w której sekcji ustawień?

ogolne.
i to jest tego pieresza opcja

sorky druga, bo pierwsza to jezyk.

Jako druga opcja po języku jest: Pokaż Skype'a w obszarze powiadomień (na pasku stanu) systemu Windows, wyłączone przycisk

no to to musi byc troszke dalej
ale w kazdym badz razie szukaj to:
Automatycznie uruchamiaj Skype'a

Nie ma tego wgl. Pod tabulatorem tego nie ma.

u mnie jest.
a to ciekawe? ehm bo mozliwe ze ci sie wlaczyl skype z sklepu i ze tam tego niema.

aha to nie to bo teraz sprawdzilam, i w skype sklepowymniema nawt opcji ktora mas ty.
czegos tu nierozumiem.

To czyli nie mam tego fajnego, tylko to sklepowe cuś? To chyba się nie da pobrać nieklepwej wersji.