pewnie, że tak. ja mam zamiar zrobić na youtube kanał takie prezentacje multmedialne jak osoba niewidoma radzi sobie w tym zawodzie ale filmy nakierowane na branże osób widzących i z branży tzn chce pokazać podkreślam pokazać więc i z obrazem jak że tak powiem jak to panie robimy :D bo ostatnio gadałem z gościem mikrofoniki z innym z pick a voice z to dwa studia po oczywiście naszej firmie hehehe wchodzące w audiobooki a nie tylko reklamy. pick a voice nagrywa jako zewnętrzna firma dla storytel, biblioteki akustycznej, rebisa itp
jak kolesiowi tak z przypadku przy okazji opowiedzialem jak działa się w branży jako realizator lektor gdy się ie widzi właśnie nie było podziwu niewidomy a może, tylko oromne zainteresowanie i ciekawość. więc mam pomysły ale za nim to zrobie to jeszcze trochę sie poucze jeszcze popraktykuje jeszcze wiele przed mną no ale intensywnie nd tym myśle
Hej! A do 800-1000 zł co polecacie do nagrywania podcastów, lektorki, dubbingu i - ewentualnie - instrumentów gitarowych oraz śpiewu, ale w nieprzystosowanych warunkach domowych (z uwzględnieniem kwestii wymowy oraz braku możliwości przetestowania mikrofonów w sklepie, niestety)? Tak czytam i słucham o mikrofonach, i trochu się gubić zaczynam. :)