Integracja Eltenowiczów

pochwalcie się znajomościami

Started by jamajka 143 posts last post 3 years ago Page 4 of 8

Adam Sztaba świetny muzyk wszyscy muzycy z orkiestry którą dyryguje bardzo się go słuchają bardzo stara się aby wykonawca miał komfort w czasie występu generalnie jest naprawdę spoko
Witam wszystkich

A widziałeś się z nim jakoś po występach?Ciekawe czy prywatnie też jest spoko.

#63 1 like

A ja Krzysztofa Zanussiego miałam okazję poznać. I nawet jego psy. xd
Ja to znajomości specjalnych nie mam, ale moja rodzina już prędzej. Na przykład Omar Sangare chodził z moją mamą do liceum. Mamy zdjęcie, jak na studniówce razem tańczyli. Poza tym, dziadek - mama już mniej - zna wszystkich Steczkowskich.
Moja świętej pamięci babcia natomiast, poznała prymasa Wyszyńskiego, jeszcze jako biskupa lubelskiego. Sama była wtedy małą dziewczynką, ale pamiętała.

Po występach też się widziałem mieliśmy impreze w karczmie góralskiej siedzieliśmy razem przy stole z jego rodzicami. Adam ma bardzo fajnych rodziców bardzo fajnie mi się z nimi rozmawiało.
Witam wszystkich

#65 1 like

Znam Krzysztofa Jastrzębia :P Alo jastrząba

A no, takich, że z Lasek była wycieczka do Watykanu i ja pojechałam.

--Cytat (Celtic1002):
Hahahah, fajne. Siema Linda, siema Antek. :D
Oooo, poznałaś Anię z Planety Singli, jakie to miłe. :D
A w jakich okolicznościach poznałaś naszego papieża?

--Koniec cytatu
Große Operndiva?

chciałabym poznać Dorotę Segdę.
Große Operndiva?

oo to ciekawie, moja nauczycielka od Geografii chodziła z Mecem do klasy. a moja mama poznała Irenę Jarocką, ale mówiła, że Irena była niesympatyczna.

--Cytat (Elanor):
A ja Krzysztofa Zanussiego miałam okazję poznać. I nawet jego psy. xd
Ja to znajomości specjalnych nie mam, ale moja rodzina już prędzej. Na przykład Omar Sangare chodził z moją mamą do liceum. Mamy zdjęcie, jak na studniówce razem tańczyli. Poza tym, dziadek - mama już mniej - zna wszystkich Steczkowskich.
Moja świętej pamięci babcia natomiast, poznała prymasa Wyszyńskiego, jeszcze jako biskupa lubelskiego. Sama była wtedy małą dziewczynką, ale pamiętała.

--Koniec cytatu
Große Operndiva?

#69 1 like

Jedynymi osobami, jakimi mogę się pochwalić, są Irena Santor i Anna Dymna, ale prawie tego spotkania nie pamiętam, gdyż miałam wtedy ambitne 6 lat. :)
Byłam też na spotkaniu autorskim Marcina Pałasza (autor fajnych książek dla dzieci) i mam zdjęcie z jakiegoś 2014 roku z kadrą siatkarzy (całą).
Raz, w teatrze, siedziałam prawie twarzą w twarz z aktorem Grzegorzem Pawlakiem, bo nasze miejsca były tak blisko sceny, że aktorowie mogli nas opluć. :D Ten przykład podałam, bo raz akurat naprawdę się tak zdarzyło.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

#70 1 like

Ja ostatnio dostałam, powiedzmy, autograf, no bo to jak zwykle autograf audio, od członków sound'n'grace. Zawołali chórem, jak to chór.
rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.

Udostępnij to na blogu
Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"

#72 1 like

Nie, ponieważ nie zapytałam ich, czy mogę, mogę ci to pokazać w jakiś sposób, ale nie mam zwyczaju udostępniać autografów audio w publicznym miejscu. :) TO może głupie, ale po prostu zwykle tego nie robię.
rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.

Rozumiem.
Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"

Ze znanych osób, które spotkałam i miałam okazję zamienić kilka lub więcej słów, mogę wymienić Thomasa Andersa (wielokrotnie), Marka Krajewskiego, Mirosława Wlekłego, Hannę Gucwińską, Stasię Budzisz. Wiele znanych osób słyszałam z bliska na żywo na spotkaniach w naszej bibliotece, ale nie podchodziłam, żeby się przywitać, czy po autograf, więc ich tu nie wymieniam.

Tego Andersa z Modern talking?
--Cytat (Sunniva):
Ze znanych osób, które spotkałam i miałam okazję zamienić kilka lub więcej słów, mogę wymienić Thomasa Andersa (wielokrotnie), Marka Krajewskiego, Mirosława Wlekłego, Hannę Gucwińską, Stasię Budzisz. Wiele znanych osób słyszałam z bliska na żywo na spotkaniach w naszej bibliotece, ale nie podchodziłam, żeby się przywitać, czy po autograf, więc ich tu nie wymieniam.

--Koniec cytatu
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Tak, tego właśnie. Bywałam wielokrotnie w Koblencji, jego rodzinnym mieście, na tzw. fan-party. Zresztą nie tylko tam miałam okazję z nim rozmawiać.
Mam nawet imienne życzenia bożonarodzeniowe od niego w wersji audio z 2005 r.

I co o nim sądzisz?
--Cytat (Sunniva):
Tak, tego właśnie. Bywałam wielokrotnie w Koblencji, jego rodzinnym mieście, na tzw. fan-party. Zresztą nie tylko tam miałam okazję z nim rozmawiać.
Mam nawet imienne życzenia bożonarodzeniowe od niego w wersji audio z 2005 r.

--Koniec cytatu
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Sądzę o nim bardzo dużo różnych rzeczy, więc nie wiem, jaki aspekt mógłby cię zainteresować. W jednym, czy trzech zdaniach wszystkiego nie ujmę.

#79 1 like

Z Festiwalu Zaczarowanej Piosenki znam oczywiście Annę Dymną, Irenę Santor (miałam nawet zaszczyt śpiewać na jej jubileuszowym koncercie(, Michała Bajora, Jacka Cygana, Andrzeja Zaryckiego (to ten, który komponował dla Ewy Demarczyk), wokalistkę zespołu Galicja - Lidię Jazgar jak i oczywiście tych, z którymi śpiewałam duety, czyli Grzegorza Markowskiego, Tomka Szczepanika, Paulinę Przybysz i Adama Nowaka (z zespołu Raz dwa trzy). Aha, podczas nagrywania tegorocznego festiwalowego teledysku, współpracowałam z Pawłem Domagałą, Katarzyną Dąbrowską i Anią Karwan. Ładnych parę lat temu w warszawskim teatrze Polonia organizowane było swoiste karaoke, gdzie dzięki Magdzie Umer miałam okazję zaśpiewać i porozmawiać z Grzegorzem Turnauem. Kilka razy byłam też na koncertach Janusza Radka: odwiedziłam go parę razy za kulisami i wzięłam udział w prowadzonych przez niego warsztatach wokalnych we Wrocławiu. Zetknęłam się też z Markiem Niedźwiedzkim, który poczęstował nas śliwkami w czekoladzie. Mam też epizod z Lasek - na koniec piątej klasy odebrałam świadectwo z wyróżnieniem z rąk Romana Giertycha.

Pięknie, Mulka