Sieć i przesył danych

Strony do pobierania książek.

Started by olastenka 35 posts last post 2 years ago Page 1 of 2

Witam. Jakie znacie strony do pobierania książek. Chodzi mi o książki naukowe np. pedagogiczne. Wiele
szukam ale wiele książek np. na homikuj nie ma albo nie da się ich pobrać. Pomużcie.
a/12a LINE

#2 1 like

spróbuj na docer.pl lub doci.pl.

Ok. Popatrze. Dzięki.
a/12a LINE

#4 2 likes

Wypozycz.dzdn.pl, ale musisz mieć konto i zakłada się je w troszkę chory sposób.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#5 1 like

Niedawno otwarto serwis IBUK Libra Light. Jednak aby z niego korzystać trzeba mieć konto na dzdn. Na
razie jest tam mało pozycji ale beć może z czasem rozwinie się to . Adres:
https://libralight.pwn.pl/cookieinfo

Na dzdn.pl mam konto ale tam nie ma wszystkich książek coja chcę. Hmhm ibuk libra. Muszę wejść i zobacyć.
a/12a LINE

Ooo. Dzięki, popatrzę.
a/12a LINE

witam.
polecam pebx tam nie trzeba się rejestrować linki są widoczne.

Super super. Dziękuje.
a/12a LINE

polecam też zajefajna.com,Puchatkowe forum - serwery CS

Ten Librebook totalny bezsens.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Wogule nie ogarniam jak się tam pobiera to raz. Dwa, nie ma tych książek co ja chce.
a/12a LINE

no nei taki bezsens, książek podobno parę jest takich co na dzdn nie ma,
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

#15 2 likes

Bez sensu jest to, że musisz mieć konto na Dzdn.

Ola, jeżeli studiujesz to bardzo pomocna będzie akademicka biblioteka cyfrowa abc.uw.edu.pl
Musisz zasugerować Twojej uczelni nawiązanie z nią współpracy.
Dziękuję użytkownikom portalu Elten Link za możliwość obserwowania środowiska niewidomych. Stanowiło to dla mnie etap wstępny do pracy z niewidomymi na żywo.

Zasugerowałam, ale tam niestety nie ma tych książek co mam w sylabusach.
a/12a LINE

Peba zamykają, to znaczy ponoć mają go sprzedać. A jeszcze fjne bylo dotego exite.pl

--Cytat (olastenka:
Zasugerowałam, ale tam niestety nie ma tych książek co mam w sylabusach.

a/12a

-- Koniec Cytatu
Jest tam link, gdzie możesz poprosić o adaptację materiałow.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

Jeśli chcesz audiobooki to ja mogę coś polecic ale na prv.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.