EltenLink

8-puzle - gra tekstowa

Back to Gry tekstowe

#1 Adasadula

Cześć jakieś 4MIES temu odkryłem grę 8-puzle. Trochę niewiem o co w niej chodzi. Gra rozgrywa się w przeglądarce. Podsyłam link:
http://www.zlotowicz.pl/puzle/

Morze ktoś wie coś więcej na ten temat.

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
2021-11-11 19:11

#2 balteam

musisz tak przestawiać cyfry żeby były ułożone chronologicznie.
Jak masz 1 2 3 4 5 puste 6, to klikasz przesuń 6 i wskakuje to na 5.

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2021-11-11 19:31

#3 balteam

Ten opis wyjaśnia w sumie nawet lepiej to co napisałęm :P

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2021-11-11 19:36

#4 Adasadula

a OK. nIEWIEDZIAŁEM.

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
2021-11-12 10:25

#5 bratczyk96

Tą grę można porównać do gry trzy proste układanki. Jedyną rzeczą, której nie jestem pewien to czy w tych układankach liczby muszą być ułożone w takiej samej kolejności czy na odwrót.

Pozdrawiam
2024-08-28 11:45