EltenLink

Szukam przejścówki

Back to Przewody i zasilanie

#1 Celtic1002

Nie wiem, czy dobre forum, w razie czego można przenieść.
Szukam magicznej przejściówki, która z jednej strony miała by minijacka albo USB C, a z drugiej lightning. Ktoś coś może polecić takiego, co mi się po miesiącu nie rozpadnie?

"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska
2021-10-06 19:48

#2 Pitef

Chyba ciężko będzie o coś takiego, bo Apple jak to Apple, zamyka się na wszelkie powszechnie dostępne standardy.

Sygnatura? A co to jest i do czego :D
2021-10-08 11:12

#3 Zuzler

A nie jest tak, że Apple do najnowszych urządzeń dołącza już takie właśnie kable z USB C? Patrzyłaś po prostu w ich zasobach?

Edited 2021-10-08 11:21

#4 Celtic1002

No niestety nie. Mam lightning z jednej i z drugiej tak samo, w przypadku SE20 mam USB C od strony wtyczki, a od strony wejścia do telefonu lightning. A mnie chodzi w drugą stronę.

"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska
2021-10-09 13:51

#5 Zuzler

Jak to w drugą stronę?

2021-10-09 15:35