dobra, pierwszy, 25minutowy Hands UP minisecik. Na koniec zrypałem trochę, tzn chciałem się trochę cue pobawić a kliknąłem na jakiegoś dziwnego sampla xd, i niektóre przejścia totalnie mnie nie wyszły, mimo tego jak na pierwszy poważniejszy uważam za całkiem udany.
O żesz kurrr! Ty tak an żywo? Serio zajebisty msz pomysł na radiówki. Sam często z lenistwa gram je na zakładkę zamiast zrobić jakieś porżądne przejście. Będą, albo raczej już są z ciebie ludzie. Masz swój dość nietypowy styl, ale przyjemnie się tego słucha.
Jedyne, czego bym się doczepił, to łączenie dwóch leadów ze sobą w tym samym momencie. Tak się nie robi, bo publika nie wie co ma śpiewać. Po cośw końcu istnieją wersje extended. :D A i wyłącz sobie auto key, bo średnio to działa, zwłaszcza gdy tonacje utworów są mocno rozbieżne.
Piszesz: "A i wyłącz sobie auto key, bo średnio to działa, zwłaszcza gdy tonacje utworów są mocno rozbieżne. " Nimam Auto keya :O. Cd tych line to wiem, czasem tak mi wyjdzie nestety
Hmmm. To ciekawe. Bo domyślnie vdj nie dopasowuje automagicznie tonacji utworów do siebie. Mam jeszcze jedną hipotezę. Być może w twoim kontrolerze przycisk sync jest zmapowany pod akcję dopasowywania jednocześnie tempa i tonacji, bo bardzo prawodpodobne, że taką akcję można sobie zmapować.
Tylko że widzisz, na tej kontrolce jeden przycisk na 2 decki przynajmniej w VDJ nic ne robi :D, tzn jeden koło jednego drugi koło drugiego. Ale w tym secie jakichś zmian wysokosci tak btw nie słyszałem a apsoluta mam, może zanikł xd. Nie zkupiałem się na tym mimo tego ne wysłyszałem niczego takiego.
Za autokey odpowiadaustawienie masterTempo; Current Value: no
Jak chcesz go wyłączyć ustwiasz to i masz jak na winylach jak miksujesz, tj jak zmienia się tonacja to zmienia się też wysokość. Btw co to za pierwszy track na początku seta za raz przed Discolandem? Chociaż tutaj faktycznie tonacja everytime się zmieniła więc nie jestem taki pewien czy to master tempo jest. Ja mam po prostu ustawione tak jak na analogowym przyspieszeniu lub zwolnieniu. Wtedy to brzmi najlepiej tj nie słychać tego sztucznego takiego efektu.
Co do mapowania to tu zdaje się jest fabryczne mapowanko do tego Numarka. Z edycją mapowania niestety nie pomogę, bo ja sam tego nigdy nie robiłem i jadę na domyślnym w swoim Buddym. Ale co najważniejsze to można zaimportować i edytować. http://3am.dk/Numark%20DJ2GO2%20TOUCH%20-%20Remapped.zip
ej, jak usunąć plik mapowania? Tzn teoretycznie poleciał z maps ale sam się tam twozy, i wydaje mnie się że to zaslga mall musica. Czy on jeszcze te mapki gdzieś przechowuje?
OK, sprawa ogarnieta. Zkończyło się na tym że w sumie przepisałem więkrzość sam i dodałem trochę nowego :D. Jak by ktoś chciał obaczyć jak to wygląda to w załączniku
Taka rada ode mnie: zamiast od początku kombinować z mapkami, poćwiczył bym technikę mixowania. Ja do dziś za wiele nie kombinuję w mapce, a najważniejsze, na czym skupiłem swoją uwagę to przejścia. To jest wiele lepsze od kombinatorstwa.
This site uses cookies to enhance your experience.