Mieszamy

Kontroler DJski

Started by DJGraco 187 posts last post 1 year ago Page 10 of 10

wiesz co, ja poprostu chciałem mieć możliwość odcięcia dołów/góry, od, takie ułatwionko coby nie robić setów z konikami ;)

No ale przecież domyślnie masz eq na pokrętłach. Poza tym, żeby nie robić setów z konikami wystarczy dobrze zgrać utwory za pomocą jogów. A wcześniej jak sówaki ci straszne, synchronizujesz tempo przyciskiem sync.

Na moim właśnie nimam :D

Poza tym nawet jak ładnie wyrównam to wg mnie tak czy tak te kicki się nie ładnie nachodzą

Nie masz pokręteł do equalizera? Ciekawe.

#186 Edited

no wlasnie nestety nie, zrobiłem to tak że przytrzymanie synca przez 0,5 sekundy zmienia sówaki tempa na ton,

ok, coś znowu ode mnie :D, tym razem Frenchcore i HardStyleowy miniseteł, też ok 25minut więc jak ktoś lubi takie zeczy to link tutaj:
https://www.dropbox.com/scl/fi/2lm19fpu9ki4qjauzmbl1/Frenchcore-i-HardStyle-miniset.flac?rlkey=disd1ymrtrd1fb9swajomuzv3&dl=1
Wydaje mnie się że przejścia robię ciut lepiej niz na ostatnim miniseciku, bo staram się te 30min dziennie poćwiczyć xd, więc roboczych setów się natwozylo ale to taki drugi lepsiejszy który chyba się do czegoś nadaje.