Oprogramowanie

Fluent Search: przeszukiwanie treści nigdy nie było łatwiejsze

Started by nuno69 88 posts last post 3 years ago Page 5 of 5

Kurde. Nie widzi mi tych opcji. WPisuję set, daję tab, wpisuję indexer, i pod strzałkami mam nothing to show.

Aaa bo w ustawirniach w zakładce settings masz search settings i tam musisz najpierw wybrać Search FLuentSearch and system settings
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

Dobra. Dzięki. Poradziłem sobie.
A jest jakaś możliwość, plugin etc, żeby wydawało dźwięk za każdym rebuildem indexu?
Bo na logikę wychodzi że co jakiś czas musi sobie to wszystko indexować.

Dziwna sprawa. Nie szuka mi plików z drugiwego dysku mimo przebudowania indexu, i zgłoszenia, że wsystkie pliki zostały dodane do indexu. Pliki z c normalnie indexuje, a z d niekoniecznie. NIe ogarniam

Dziwne, zaraz cośogarniemy
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

No moim zdaniem bardzo dziwne. I to nie jest wina wersji nightly, której używam, bo na stabilnej było to samo.

Problem wygląda na rozwiązany. Po restarcie pliki zaczęły normalnie się wyszukiwać.
Dzięki nuno za pomoc.

Elegancko