Co w tym dziwnego, że tutaj przeszkadza, skoro tutaj a nie na innych serwisach ludzie czytają nicki uchem a nie wzrokiem, kiedyś już mówiłem o cyferkach, ale nie tworzyłem osobnego wontku, a twój nick podałem Lukasz jako przykład, aby na przyszzłość po prostu nakazać ograniczoną liczbę cyfr.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Nie można nakazywać, ale jest to faktycznie nieco irytujące. Ja jednak jakoś szczególnej uwagi na to nie zwracam bo narazie jest jako jedyny :) Może to być problemem gdyby się pojawiło ich kilka. Co do daty - nawet jeśli to przecież wystarczyłby rok - z tym się spotykam na innych forach To tyle z mojej strony. Jak dla mnie ten wątek może się na tym zakończyć - nic konstruktywnego nie przynosi - ot taka dyskusja, wymiana poglądów.
Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas. Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę. Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę. Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest.. Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku. Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy... Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
Z resztą niekoniecznie chciałbym to zmieniać w całym systemie swym tylko na Eltenie. Myślę, że pomysł z edycją nicków po swojemu prywatnie jest chyba rozwiązaniem problemu, przy którym wilk syty i owca cała.
@Tomecki jak na razie jedyny konstruktywny pomysł, z którym się zgadzam reszta to jak zwykle tutaj na Eltenie kłótnie i niepotrzebne dyskusje. Mi akurat nie przeszkadza długi nick łukasza, a i F4 też jest rozwiązaniem.
Dziękuję użytkownikom portalu Elten Link za możliwość obserwowania środowiska niewidomych. Stanowiło to dla mnie etap wstępny do pracy z niewidomymi na żywo.
Zgadzam sieę z tomeckim,mimo wszystko nicki takie jak np.Lukasza mi nie przeszkadzają przy espeaku na setce prawie tego nie czuć.Ważne że nie jest jakiś wulgarny i nikogo nie obraża.
I po co te głupkowate komentarze? To wy robicie właśnie problem z tego tymi swoimi przytykami. To nie jest problem, ale może się komuś niepodobać - czyż nie? Czy wszystko z góry powinniśmy akceptować z zadowoleniem? To jest forum tutaj każdy ma prawo wyrazić swoją opinię.
Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas. Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę. Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę. Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest.. Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku. Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy... Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
Istnieją na to rozwiązania więc po prostu moim zdaniem temat można zakończyć, nic się nie wymyśli więcej więc problemu robić dalej nie trzeba, skoro jest propozycja na rozwiązanie i opcja dodawania w słownikach lub klawisz F4.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Wystarczyło przeczytac mój wcześniejszy wpis w który sugerowałem zakończenie tejwymiany poglądów, alepo co skoro można dopisac jeszcze parę uszczypliwychkomentarzy.
Ale co mi po tym, że przestanie gadać, skoro nie dowiem się co ten ktoś napisał po wypowiedzianym nicku? --Cytat (daszekmdn): Naciśnij se ctrl i przestanie.
--Koniec cytatu
Fiorda! to projekt dwójęzyczny, polsko-ukraiński. Fiorda, to "muzyka dla każdego o każdej porze nocy i dnia". Zapraszam do zapoznania się z tym projektem, a może znajdziesz tam coś dla siebie? http://dmsrv.pl:7181/fiorda To link do strumienia zapasowego, a główny strumień znajduje się pod adresem: http://radiofiorda.pl/stream Na razie pilot, w krótce audycje na żywo. strona projektu: https://radiofiorda.pl
Ja, po prostu jak widzę post kolegi lukasza zwyczajnie go omijam bez czytania, ponieważ nie chce mi się czekać aż nvda skończy mi czytać jego nicka. F4 dobra rzecz, ale ciągle wciskać f4 to bez sensu, zwłaszcza kiedy używa się funkcji: "odsłuchaj wątek". Jestem za propozycją Tomeckiego.
Fiorda! to projekt dwójęzyczny, polsko-ukraiński. Fiorda, to "muzyka dla każdego o każdej porze nocy i dnia". Zapraszam do zapoznania się z tym projektem, a może znajdziesz tam coś dla siebie? http://dmsrv.pl:7181/fiorda To link do strumienia zapasowego, a główny strumień znajduje się pod adresem: http://radiofiorda.pl/stream Na razie pilot, w krótce audycje na żywo. strona projektu: https://radiofiorda.pl
This site uses cookies to enhance your experience.