Redspot(Obecnie zamknięta gra)
Back to Archiwalne#1 DJGraco
Cześć
Podzielmy się opiniami o tej grze, ja zaczynam narazie w nia grywać i nie jestem doświadczonym graczem.
Nauczyłem już się śledzić użytkowników, i w zasadzie tyle.
Jeszczę nie umiem killować, no ale trzeba poćwiczyć. Dokumentację średnio rozumiem, bo w angielskim jest mi jeszcze słabo.
#2 matius
Napisz coś więcej. Najlepiej przeedytuj wpis.
#3 lwica
Hm. A więc tak redspot to gra, która polega na chodzeniu po mapie i zabijaniu użytkowników. Można w niej również tworzyć bazy, a jeśli ma się choć jedną bazę, można tworzyć tim.
#4 denis333
Jak dla mnie gra skreślona na starcie. Coś nagle zabija i nie wiadomo tak naprawwdę co, jak i dla czego.
#5 pates
bez sęs tak jak np sb czy btb
#6 denis333
sbp jest faajne akurat. Taka prosta strzelanka.
#7 pates
etam Tylko sbrw bo można se robić co sie chce
#8 balteam
sbp to?
#9 pates
scrolling battles oczywiście
#10 daszekmdn
Red spot się zepsuł, grałem dużo w 2016.
#11 lwica
No nie do końca. Teraz można tworzyć bazy i jest więcej opcji. Żeby nie było że Ja jakoś uwielbiam, czasami sobie pogram w towarzystwie i nic więcej. Na pewno nie jest to gra, która ma jakieś przesłanie, ale dla zabicia czasu jako tako się nadaje.
#12 nuno69
A ja uwważam że gra sama w sobie jest dobra, ale psuję ją społęczność, arabów i hiszpanoli. I nie ze jestem rasistą, każdy kto w RS gra tak długo jak ja, czyli od pierwszej alphy o tym wie.
#13 lwica
Zgadzam się Nuno. W sumie, to chętnie bym pograła w jakimś logicznym timie, można by się zgadać. I sobie razem pograć
#14 denis333
Ja tego jakoś nigdy nie rozumiałem. Chyba za dużo bezpodstawnego zabijania jak dla mnie.
#15 hryniek
Nie no, fajnie się tak czasem z takim Nunem pokanić, albo Daszkiem.
#16 djsenter
EEch, nielubie tej gry, ja wiele innych, jest to nudna bezcelowa gra.
A, i żeby ludzie niemówili, że jestem hipokrytą, tak, w Desafio lubie sobie czasami pograć, ale ogólnie nielubie takich bezcelowych gier.
#17 denis333
teraz desafio przemianowało się chyba na constant battle czy jakoś tak.
#18 pates
witaj w klubie! Ale w desafio nie gram
--Cytat (djsenter):
EEch, nielubie tej gry, ja wiele innych, jest to nudna bezcelowa gra.
A, i żeby ludzie niemówili, że jestem hipokrytą, tak, w Desafio lubie sobie czasami pograć, ale ogólnie nielubie takich bezcelowych gier.
--Koniec cytatu
#19 mojsior
gra mozże była i by fajna ale psuje ją nietylko społeczność ale przedewszystkim dźwięki i ich głośność.
Nie mówiąc o tym że nie bardzo wiadomo kto obrywa więc jak gra dużo osób to jest kocioł, dodatkowo jest to za głośne w zasadzie od początku istnienia tej gry.
Dźwięk padania brzmi jak by padał zombiak a nie człowiek.
Ponadto chodzenie rodem z stw jest odrażające, i pod kontem dźwiękowym i pod kontem wykonania.
Pewnie gdyby za grę wzioł się ktoś o wiele bardziej kompetentny typu ghorthalon może było by to o wiele lepsze.
Nie powiem pobawiłem się tym jakiś rok temu i jakoś nie mam ochoty do tego wracać.
Chyba wolę road to rage, który nie powiem ma swoje błędy i wady ale jest przyzwoicie zrobiony i w niego się zagrywałem naprawdę długo.
#20 mojsior
acha i bym zapomniał tam admini lubią dawać bany właściwie za nic, moje konto po tygodniu dostało bana pomimo że nic złego nie robiłem i znam osoby którym banowano konta oczywiście sam tupy jak przystało na dewelopera dobrze wychowanego lekcewarzy opinie userów.
Kiedyś też mu zgłaszałem kilka sugestii apropo redspota i stw ale spowodzeniem mógłbym prosić o coś klamk.
Chyba ten dzieciak sucha tylko swoich popleczników a nie graczy, dlatego od jego produkcji trzymam się z daleka