1 likes
A gdzie mój blog jest ciekawy albo merytorycznie rozwijający kontentownie? :D
1 likes
Niektórzy może chcą się też odmużdżyć? Z takich zawsze można przejść na coś wnoszące, chwila przerwy, trochę głupot, przerwa i wracamy do porządnych. :)
3 likes
Edycję październikową wygrał zywek, gratuluję!
Wystartowało głosowanie za listopad, trwa do 13 grudnia. Zapraszam!
Wystartowało głosowanie za listopad, trwa do 13 grudnia. Zapraszam!
Co do bloga Marcysi, mój błąd, poprawiłem, dzięki.
Co do Audiomemów, tak, bo już minęły 3 miesiące.
Co do Audiomemów, tak, bo już minęły 3 miesiące.
Nie no, czekaj. Audiomemy wygrały w sierpniu. Skoro znów moga brać udział w listopadzie, to tak naprawdę minęły 2 miesiące. 2, w których nie mogły brać udziału.
Będzie, przepraszam, po prostu w koncertowym ferworze się z niczym nie wyrabiam. :(
Ale będzie na pewno!
Ale będzie na pewno!
To ja tak o konkursie przypomnę. Może kombo z dwóch miesięcy, blogów i tak mało pisze.
Edited
Witajcie!
Wybaczcie proszę milczenie w tym temacie. Działo się bardzo dużo spraw najpierw koncertowych, potem urzędowych. Ale w żadnym razie inicjatywy nie zarzucam.
Mamy już końcówkę lutego. Wstrzymam się do początku marca i wtedy zrobimy zbiorczą ankietę za 3 miesiące (z trzema pytaniami).
Wybaczcie proszę milczenie w tym temacie. Działo się bardzo dużo spraw najpierw koncertowych, potem urzędowych. Ale w żadnym razie inicjatywy nie zarzucam.
Mamy już końcówkę lutego. Wstrzymam się do początku marca i wtedy zrobimy zbiorczą ankietę za 3 miesiące (z trzema pytaniami).
Jest i z dawna obiecywana ankieta zbiorcza.
Bardzo przepraszam za powstałe opóźnienia!
Gdyby w kilku pytaniach wygrał ten sam blog, uznam go za zwycięskiego w pierwszym pytaniu, a w następnych przyjmę blogi z drugiego miejsca.
Głosowanie trwa do 20 marca.
Bardzo przepraszam za powstałe opóźnienia!
Gdyby w kilku pytaniach wygrał ten sam blog, uznam go za zwycięskiego w pierwszym pytaniu, a w następnych przyjmę blogi z drugiego miejsca.
Głosowanie trwa do 20 marca.