4 likes
Nie tak znowu zmiotły. Dla zobrazowania przydałaby się również możliwość przełaczenia się na ilość głosów, zamiast procentowej reprezentacji, bo wtedy okazałoby się, że te blogi, które miały 18% zdobyły bodaj cztery głosy, a Audiomemy sześć, więc to nie jest jakaś ogromna różnica.
Miło mi poinformować, że konkurs za wrzesień ruszył.
Zapraszam do głosowania do 8 października!
Zapraszam do głosowania do 8 października!
Witajcie!
Poprzedni konkurs wygrał blog balteama, nagroda została już przekazana.
Tym czasem ja zapraszam do głosowania w edycji za październik, z rekordową ilością uczestniczących blogów!
Poprzedni konkurs wygrał blog balteama, nagroda została już przekazana.
Tym czasem ja zapraszam do głosowania w edycji za październik, z rekordową ilością uczestniczących blogów!
1 likes
cytat z pierwszego wpisu:
3. Blog, który zostanie wyłoniony jako zwycięski, do następnego głosowania może przystąpić dopiero po upływie trzech miesięcy.
3. Blog, który zostanie wyłoniony jako zwycięski, do następnego głosowania może przystąpić dopiero po upływie trzech miesięcy.
Kurde, też tak miałem, chwilę zajęło mi zastanowienie się, i żałuję, że nie można zaznaczyć 2 blogów, bo 2 z listy są dla mnie świetne.
Jezu, przepraszam, wyleciało mi to z głowy. Żeby była jasność, nie chodziło mi o roszczeniowość, po prostu myślałam że wpis był za mało autorski
1 likes
Eh, i o czym świadczy to, że ludzie wolą czytać moje bzdury zamiast słuchać miksowanie w reaperni?
Ja tam osobiście wolę słuchać miksowania w reaperni niż czytać własne brednie :D
Ja tam osobiście wolę słuchać miksowania w reaperni niż czytać własne brednie :D
Tak, to jest ciekawe, że tam naprawdę były blogi, na których była merytoryczna treść, np. zaprogramujmy Eltena, warsztat Stefana, miksowanie w Reaper itd. To smutne, że ludzie wolą jakieś tam pitu pitu, bez obrazy dla nikogo, niż wiedzę podaną najczęściej w całkiem spoko sposób.
Mam odrobinkę inną teorię. Te blogi z treścią być może były nawet popularne, ale część ludzi wybrała np. ten o programowaniu, inni zaznaczyli Reapera i jakoś tak to się podzieliło. Możliwe, że gdyby można było wybrać np. trzy blogi, sytuacja wyglądałaby inaczej.
Sobie się podzieliło, ale blogów o podobnej treści do Żywka było więcej niż 2 reaperowe i programistyczne blogi, więc niespecjalni to coś zmienia na korzyść doceniania blogów ze strikte wiedzą.
Pamiętajcie, że wiedza z danego tematu jest dla konkretnego grona odbiorców. Obstawiam, że to wygląda w ten sposób właśnie dlatego.