Hearth Stone: Karciana gra Multiplayer
Back to Dostępne gry video#221 matius
Ocr wybierasz deck, a potem też ocr wybierasz graj.
#222 patrykuss12
Słuchajcie, a jest może gdzieś na audiogamesach czy indziej gdzieś przewodnik tekstowy jak tworzyć talie?
#223 balteam
Kurcze, przechodzę ten pierwszy quest bohatera, druga walka trudna jak holera była, ale trzecia i czwarta już ogarniam i po jednym razie pokonani.
#224 martinus
@balteam chodzi ci o księgę bohaterów czy najemników? Bo jakoś nie jasno napisałeś.
#225 Zuza
Jeżeli zaczął, to pewnie księga bohaterów
klienta.
#226 pates
Albo tutorial
#227 balteam
Sończona księga bohaterów, to co zniechęca, to to, że czasami trzeba padać, bo np. trzeba kilka razy popróbować różnych taktyk typu zabij najpierw moba, bo wystarczy, że 10 hp mu zostanie i wygrywasz.
Tak czy tak, czekam na multiplayer, tam zasady jasne :D
#228 matius
Trudna to dopiero jest walka w Księdze Najemników. Mówie o tej ostatniej. A co do multi, to też różnie bywa, bo wygrana od talji i od kart na ręce oraz na dobieraniu akurat potrzebnych kart polega.
#229 balteam
No tak, ale można już sobie talie robić, tylko szkoda, że pewnie ludzie z neta biorą, bo są podane.
#230 martinus
zgodzę się z mateuszem. Mi się udało tę ostatnią walkę wygrać mając tylko 17 hp.
#231 papierek
czekam z niecierpliwością na ten dek builder, bo znalazłem sposób na budowanie deków z ocrem, ale strasznie jest to na około
Gram sporo teraz multiplayer w trybie pojedynku. Fajnie się gra, chociaż nie mam różnych talii, którymi mógłbym grać, zrobiłem jedną i więcej mi się nie chce
#232 papierek
-- (papierek):
jak dostanę reward 1 card pack to te karty automatycznie dodają się do mojej kolekcji, czy muszę coś zrobić, żeby one się tam dodały?
w sensie z questów i tak dalej--
#233 matius
Nie, one są w otwurz pakiety. Niestety tylko przeciągając myszką się je otworzy.
#234 papierek
hah, a mi się udało wciskając spację, nie wiem, jak to zrobiłem, ale nagle zacząłem wciskać i mi się dobierały karty, aż otworzyłem wszystkie pakiety, które zdobyłem
#235 matius
O ciekawe.
#236 papierek
pobaw się z tą spacją, a sporo kart dostaniesz
#237 mojsior
to że próbujesz różnych strategii jest sednem tej gry.
co do budowania talii to mogę zdradzić że następna wersja będzie to miała na sto procent.
#238 nuno69
I to już nawet po Polsku. Wszystko co do tej opcji przetłumaczyłem
#239 balteam
Fajnie, że są różne strategie, ale gram gram i trochę losowe to puki co, za bardzo, no ale czekam na multiplayera ze swoimi deckami.
#240 mojsior
tu widać że boty myślą, a nie popełniają błędów