Wath csr, czy są jakiekolwiek szanse
Back to Commentary screen reader#1 pates
Cześć, wpadłem na taki dziwny pomysł. Dało by radę zrobić csr na wear osa? Wsumie kilka rzeczy z csr na zegarku by było przydatne.
#2 nuno69
Nie wiem. Mogę dopytać.
#3 pates
To zapytaj, chętnie bym kupił takie coś.
#4 pates
Coś wiadomo?
#5 JM
CSR działa na Wear OS, po dwóch dniach używania tego systemu z Talkbackiem nie wytrzymałem i wgrałem Commentary przez ADB. Używam darmowej wersji więc nie wiem czy wszystko działa, no ale raczej na watchu nie wykorzystasz zbyt wielu funkcji z płatnego Commentary.
#6 pates
Niee. Chodzi głównie o responsywność.
#7 JM
no działać normalnie działa, tylko trzeba przez adb wrzucić
#8 pates
No to wiadomo, dość prosta sprawa, ale nie tnie się czy coś?
#9 nsoft15
no nie wiem, mi na galaxy watch 4 nie działa to to tak dobrze, tak więc musiała by być osobna apka chyba
#10 Pitef
Mi krzyczy, żebym zezwolił na ignorowanie obtymalizacji baterii, nie wiem jak i gdzie to zrobić. Bywa tak, że po noszeniu zegarka dłuższy czas, nacisnąwszy przycisk górny nie mam csr. Trzeba nadgarstek odwrócić, znowu nacisnąć, znów odwrócić i tak kilka razy. Dostaję dopiero wtedy powiadomienie, że appka działa w tle i gada. Da się temu zaradzić?
#11 nsoft15
raczej nie. jest to appka zoptymalizowana pod telefony a nie zegarki, a zegarki są zrobione tak żeby jak najdłużej wytrzymywały na baterii. Próbowałem używać commentary na zegarku ale ani to wydajne ani przyjemne.
#12 pates
Gdyby ktoś pytal fajnie dziala csr na zegarku, czasem gada dziwne rzeczy, ale jest używalny.
#13 Adasadula
to już wolę TB, CSR się muli się strasznie
#14 misiek
Wiele mogę zarzucić Csr, ale napewno nie to, że się muli.
#15 Adasadula
ale na watchu?
#16 misiek
A tego to nie wiem czy w ogóle jest dostępny.
#17 guliwer
Odpowiedź z serii nie wiem, ale sięwypowiem:)
Przeczytaj wpis nr 12 to będziesz wiedział.
-- (misiek):
A tego to nie wiem czy w ogóle jest dostępny.
--
#18 Pitef
Ja mam od początku w zasadzie na Watch 5 pro 46 MM i jest super. Lepiej niż talkback, chociaż na wersji 6 nie sprawdzałem tb.
#19 pates
Mulenia na watchu nie nie zaopserwowałem od jakichś 3 tygodni czyli czasu, jaki ten screnereader na moim watchu 6 się znajduje. Jedynie po starcie systemu chwilkę przymula ale to pewnie start usłóg itd jest, więc mogę to wybaczyć, po chwili zaczyna śmigać.
#20 Adasadula
nwm, słyszałem raczej słabe opinie o użytkowaniu tego na watchach ale może jest inaczej