Cześć, wpadłem na taki dziwny pomysł. Dało by radę zrobić csr na wear osa? Wsumie kilka rzeczy z csr na zegarku by było przydatne.
CSR działa na Wear OS, po dwóch dniach używania tego systemu z Talkbackiem nie wytrzymałem i wgrałem Commentary przez ADB. Używam darmowej wersji więc nie wiem czy wszystko działa, no ale raczej na watchu nie wykorzystasz zbyt wielu funkcji z płatnego Commentary.
no nie wiem, mi na galaxy watch 4 nie działa to to tak dobrze, tak więc musiała by być osobna apka chyba
Mi krzyczy, żebym zezwolił na ignorowanie obtymalizacji baterii, nie wiem jak i gdzie to zrobić. Bywa tak, że po noszeniu zegarka dłuższy czas, nacisnąwszy przycisk górny nie mam csr. Trzeba nadgarstek odwrócić, znowu nacisnąć, znów odwrócić i tak kilka razy. Dostaję dopiero wtedy powiadomienie, że appka działa w tle i gada. Da się temu zaradzić?
raczej nie. jest to appka zoptymalizowana pod telefony a nie zegarki, a zegarki są zrobione tak żeby jak najdłużej wytrzymywały na baterii. Próbowałem używać commentary na zegarku ale ani to wydajne ani przyjemne.
Gdyby ktoś pytal fajnie dziala csr na zegarku, czasem gada dziwne rzeczy, ale jest używalny.
Odpowiedź z serii nie wiem, ale sięwypowiem:)
Przeczytaj wpis nr 12 to będziesz wiedział.
-- (misiek):
A tego to nie wiem czy w ogóle jest dostępny.
--
Przeczytaj wpis nr 12 to będziesz wiedział.
-- (misiek):
A tego to nie wiem czy w ogóle jest dostępny.
--
Ja mam od początku w zasadzie na Watch 5 pro 46 MM i jest super. Lepiej niż talkback, chociaż na wersji 6 nie sprawdzałem tb.
Mulenia na watchu nie nie zaopserwowałem od jakichś 3 tygodni czyli czasu, jaki ten screnereader na moim watchu 6 się znajduje. Jedynie po starcie systemu chwilkę przymula ale to pewnie start usłóg itd jest, więc mogę to wybaczyć, po chwili zaczyna śmigać.