Transcription
No cóż, a propos tego Twinkle, to też pokażę jeden program, który sobie śpiewa, zobaczymy, kto zgadnie, co to jest, ale to jest też moja taka pasja, więc zobaczycie, jak to wygląda.
No cóż, a propos tego Twinkle, to też pokażę jeden program, który sobie śpiewa, zobaczymy, kto zgadnie, co to jest, ale to jest też moja taka pasja, więc zobaczycie, jak to wygląda.
Twinkle, twinkle, little star, how I wonder what you are. Above the world so high, like a diamond in the sky. Twinkle, twinkle, little star, how I wonder what you are.
Nie no, nie no, po prostu nie da się pomylić, nie, to jest eloquence, to jest eloquence, to jest po prostu eloquence, jeżeli nie zgadłem to jestem jakiś, nie wiem jaki, ale to jest eloquence, dla mnie to jest eloquence, na 100%, stary dobry eloquence.
To piękne było, po prostu piękne, nie, to mnie rozwaliło, naprawdę.
Tak wiele jest radości w każdym dniu i w każdej sprawie prostej. Tak wiele jest radości i tak trudno jest ją czasem dostrzec. A ona jest bez samych, jeśli znamy słowo, co ją wzbudzi. A ona jest wśród ludzi, jeśli tylko mamy im co dać.
ładnie
Szczerze Wam powiem, to bym Wam coś zaśpiewał, ale problem jest tego typu, że nie potrafię.
Po łąkach chodzi lato, uwija się jak bąk, dzień dobry mówi kwiatom i pieści każdy pąk. Kto chce się z latem spotkać, niech idzie tam gdzie ja, rumianek i stokrotka pokażą drogę wam. Pomaga lato pszczołom, na kwiatach też się zna, uśmiecha się wesoło i z wiatrem w berka gra. Kto chce się z latem spotkać, niech idzie tam gdzie ja, rumianek i stokrotka pokażą drogę wam.
A dzięki, dzięki, no z tym śpiewaniem to fajna sprawa tutaj, na tym wątku.
Witajcie, no to może teraz się nagram, ja już tyle osób się nagrywało, to może ja, jak zwykle mam kłopot co zaśpiewać, bo tyle od razu na myśli przychodzi utworów, no ale... Człowieczy los nie jest bajką ani snem, człowieczy los jest zwyczajnym szarym dniem, człowieczy los niesie z sobą żal i łzy, lecz mimo to można los zmienić w dobry lub zły. Uśmiechaj się! Do każdej chwili uśmiechaj, na dzień szczęśliwy nie czekaj, bo krysu nadejdzie czas, nim uśmiechniesz się chociaż raz. Uśmiech odsłoni przed tobą siedem codziennych cudów świata, tęczowym mostem nadłonie nad dniem co ulota. Nadzieja! Nikt z nas z ekstra roli nie skrzydył doda, Wspomnień o murody pomoże strudzonemu pokonać przeszkody. Uśmiechaj się! Do każdej chwili uśmiechaj, Na dzień strheynyย ciekkaj, Bo krysu nadejdzie czas, nim uśmiechniesz się chociaż raz. Uśmiechaj się, uśmiechaj się.
Dzień dobry. Ja przepraszam za mój głos, ale źle się czuję i podejrzewam, że tak samo brzmię. No cóż, ślicznie jak zawsze. Pozdrawiam.
przycisk. No bardzo Ci dziękuję. A brzmiałaś? Nie, nie było tak źle, ale spoko. Wszystko gra. W każdym razie zdrowia Ci życzę i jeszcze raz dzięki za miłe słowa. Miłego dnia.
Zgadzam się tutaj z przedmówczyniem, pięknie Pani śpiewa, podziwiam i bardzo się cieszę, że udziela się Pani na Eldynie. Serdecznie pozdrawiam.
A dzięki, dzięki wielkie właśnie wróciłam z takiej uroczystej gali nadania stopnia nauczyciela dyplomowanego. No i tam byłam poproszona o wygłoszenie mowy plus taki mini recital operowy. Także dałam radę. No, także takie są moje muzyczne wrażenia z dnia dzisiejszego. Jeszcze raz dzięki. Pozdrawiam.
KONIEC KONIEC KONIEC KONIEC KONIEC
To tak kawałek ode mnie, dwa, ten poprzedni, barwy jesieni, bo jest jesień, no i żeby tutaj nie za dużo było mnie, bo śpiew to taka moja tylko hobbystyczna sprawa, to jeszcze pokażę Wam drugi numer, który też u siebie w studio nagrałem i zaśpiewałem. I tu podziękowanie małe dla jednego z ludzi, którzy tu jest na Eltenie, no bo dzięki gościowi mam podkład, bo bardzo ciężko jest znaleźć dobry podkład piosenek krajewskiego, pięknych piosenek w jego wykonaniu, no to możecie sobie posłuchać, to jest jedna z takich nowszych jego piosenek, ale bardzo ładne. No i ja to zaśpiewałem akurat w taki sposób, także jeszcze raz dzięki za podkład, bo ten podkład jest naprawdę bardzo sensowny. No i ja to zaśpiewałem akurat w taki sposób, że ten podkład jest naprawdę bardzo sensowny. Dzięki za oglądanie. Dzięki za oglądanie. Dzięki za oglądanie. Dzięki za oglądanie. No to to, żem śpiewał podobno ja, Daszek nawet mnie w prywatnej wiadomości spytał, chyba nie będzie zły, czy mam tego więcej, jeszcze mam, ale wstawię dopiero jak ktoś z was coś tam nowego doda, żeby nie było za dużo nękania moim głosem. No to to może ewentualnie możecie ocenić, albo może podpowiedzieć co mógłbym zaśpiewać, najlepiej pana Seweryna, bo uważam, że on mi wychodzi najlepiej, inne rzeczy tam różnie, no miłego.
Naprawdę barwy jesieni mnie zamurowały. Przesuper wykonanie. Nie mogę. Świetne. Bardzo gratuluję.
Sądzę, tak jak poprzedniczka, bardzo fajny wokal, w ogóle bardzo klimatycznie to brzmi, no i oczywiście akompaniamencik, tak bardzo w stylu krajewskiego, super, podobna barwa dosyć, ale bardzo fajne wykonanie.
Też się zgadzam. Fajne wykonanie.
No to ja powiem tak. Jestem naprawdę pod wrażeniem. Barwa bardzo podobna do Seweryna Krajewskiego i naprawdę bardzo piękne wykonanie. Powiem szczerze, naprawdę bardzo mi się podoba.