Integracja Eltenowiczów

Co byście zrobili gdyby ten świat był kompletnie przystosowany dla nas?

Started by djsenter 78 posts last post 3 years ago Page 3 of 4

Pytanie do Patryka, czy już teraz wariować nie można? Naprzykład na grupie spam war;xd
Senter San

#42 Edited

Ja jakos niewidząc z kumplami wariowałem mając te 10 do 13 lat :D
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Co w ogóle uważane jest za wariowanie?
Senter San

A ja chciałbym żeby bios był dla nas dostępny.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Ja też, ale można tylko po mażyć.

#46 1 like

A moim marzeniem jest archeologia, podróżowanie, badanie stanowisk archeologicznych. Potem oczywiście sama praca sklładanie części, czyszczenia, konserwowania. Bo to jest taka łamigłówka, poznawanie przeszłości. Aż w końcu ludzie mogą zobaczyć np. w muzeach naczynia więcej się dowiedzieć.
Слава Україні! Sława Ukraini!

#47 1 like

Chciał bym kiedyś wybrać się z jakąś ekipą na urbex, no ale wiadomo.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#48 Edited

To to jest jeszcze możliwe bez wzroku tylko znajdź zgraną ekipe :)
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

No niebardzo, trzeba bardzo patrzeć pod nogi, chyba że znajdziesz jakieś opuszczone miejsce w nienaruszonym stanie, to tak, teoretycznie jest taka możliwość.
-- (daszekmdn):
To to jest jeszcze możliwe bez wzroku tylko znajdź zgraną ekipe :)

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#50 1 like

Ja bym byla pewnie jakims funkcionariuszem sluzb mundurowych typu policja, ratownik lub lekarz LPR, strazak. A jak nie to, to przewodnik gorski w Tatrach lub Alpach.
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"

Ja gdybym widziała, to poszłabym na edytorstwo, a potem szukała pracy w jakimś wydawnictwie, a nóż widelec ktoś by zauważył moją twórczość. Jeździłabym samochodem, nie byłabym od nikogo zależna, więcej pomagałabym w domu, nikt by się mnie nie czepiał, może bym lepiej maturę zdała. Na pewno miałabym możliwości, żeby więcej gdzieś jeździć, jeździłabym rowerem, grałabym w siatkówkę, biegałabym.
Give me a sign.

A no tak. Chociaż biegać można, ale wiadomo trzeba by jakiegoś partnera ugadać a tak to można sobie samemu biegać np.

A tak btw to jeżeli chodzi o mnie to?
Szczerze został bym przy zawodzie realizatora. Może gdybym miał lepszy słuch to mógłbym miksować, niewidomi mogą miksy robić, ale ja mam jeszcze troszkę pogorszony słuch i u mniewykluczone to jest

#54 1 like

@Monte Praca w wydawnictwie, pisanie i zdanie matury nie leżą poza naszym zasięgiem. Spróbuj! :)
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

Ja maturę zdałam, ale niena tyle, żeby dostać się na jakieś lepsze studia.
Give me a sign.

A jeżeli chodzi o wydawnictwo, to nie wiem, czy ktoś by mnie chciał przyjąć. Żeby dostać się na edytorstwo trzeba widzieć, bo tam dużo rzeczy wizualnych jest. Wiem o tym, bo rozmawiałam z kimś, kto studiował ten kierunek. Mogłabym pisać i potem wydawać opowiadania i książki, ale po pierwsze, nie wiem, czy ktoś w ogóle chciałby to wydać, a po drugie nie wiem, czy do wydawnictwa przyjęliby osobę niewidomą bez studiów.
Give me a sign.

Może spróbuj pisać na jakiś portalach dla pisarzy? Zawsze znajdzie się ktoś, kto konstruktywnie skomentuje to, co piszesz, a tym samym masz szansę na podszkolenie warsztatu
🇺🇦 🇵🇱

A to nawet nie taki głupi pomysł.
Give me a sign.

No cóż, zawodu raczej się dobrze nie da rady wyuczyć nie widząc na edytorstwie, papierka za to nie dadzą. Ale za to sama teoria może być interesująca, np można się dowiedzieć, jak to wydawnictwo włąściwie działa.

Myślę, że to zależy od uczelni, od wykładowcy i od programu tego Edytorstwa.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!