Witajcie. Tutaj informujcie na bierząco co do aktywnych blogów, podkreślam, aktywnych. Jest sporo blogów bez wpisów, zdarza się tylko jeden wpis. Obecnie blogi, na których coś się dzieje to: "Mój mały świat" - Celtic1002 "Świat mój i moich pasji" - Ambulocet "Świat mój i ten z moich myśli" - magdar1999 "Skacz - i lecąc w dół - pozwól, by wyrosły ci skrzydła" - Pajper
W tym wpisie zawsze bedzie aktualna lista. Pozdrawiam, DP
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
po to, żę czasem się to przez pomyłke zrobi, bo ja mam tak z notebookiem, że czasem chce coś napisać gdzie indziej, a mi kursor ucieka nie jestem spamerem, który celowo dodaje wpisy typu mhm, czy jakieś ok no nie a i tp
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
Witajcie! Chwilę temu dostałem pewną sugestię. Piszę tutaj z pytaniem, co o tym sądzicie. Sprawa dotyczy blogów. Polecono mi, by blogi po stronie webowej przepisać na wordpressa. Tutaj, na Eltenie, pozostałoby po staremu. To tak, jak było na Klango. Co o tym myślicie? Pozdrawiam, DP
#StandWithUkraine
Generalnie mogły by być jakieś przez to hacki itd albo komentarze botów bo word press nawet aktualny czasem ma swoje iedociągnięcia a po za tym jest duży w sensie strony.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
--Cytat (daszekmdn : Generalnie mogły by być jakieś przez to hacki itd albo komentarze botów bo word press nawet aktualny czasem ma swoje iedociągnięcia a po za tym jest duży w sensie strony.
) -- Koniec Cytatu
W zasadzie, ja się zgadzam z tą opinią. Wolałem jednak spytać tutaj, na forum, co userzy o tym sądzą. Pozdrawiam, DP
#StandWithUkraine
Pewnie jestem w mniejszości, ale gdyby blogi były na wordpressie, to byłaby większa możliwość dotarcia do blogów ludzi spoza Eltena i to mogłoby być całkiem dobre.
A ja tam lubię TXP. Paradoksalnie prostrzy w konfiguracji. Chyba że go już nie robią, to szkoda. Ale wordpressa nie cierpię.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
This site uses cookies to enhance your experience.