Ja ostatnimi czasy troszku flight simulatora wrzucam, więc jak ktoś lubi takie klimaty.... A raczej wiele osób nie będzie takich lubić, bo to jest dla specyficznej grupy graczy, ale... zapraszam. Regularności raczej w moim blogowaniu njie będzie, bo tam lecą tylko rzeczy najważniejsze, często najbardziej wartościowe i najciekawsze z mojego punktu widzenia, tak więc... Ten teges. Chciałbym więcej wrzucać, ale też wiem, że srv Eltena ma swoje ograniczenia i prędzej czy później będę się musiał gdzieindziej wynieść ze swoimi zabawkami jeżeli będę chciał cuś więcej. :P, ale... noo... SIę zobaczy.
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW
Hm. Ja piszę głównie o śmisznej codzienności. Czasem znajdzie się jakaś recenzja, czy rozważania nad sensem wszystkiego, i niczego. Ale również zachęcam do czytania. :)
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
Hm, ja piszę rzadko, ale chcę nie tylko pisać, żeby było systematycznie, ale chcę coś przekazywać ludziom, jakieś pocieszenie, miłość i inne wartości i czekam tylko cóż tym razem w iskrowniku zaiskrzy i o czym wzdychać będzie moje serce. :P Ostatnio z moim serduszkiem jest na bakier, jest zdrowe i mocne, ale albo nie wzdycha i nie mówi, albo raczej bardziej polegam na rozumie, który nie zaprowadzi mnie tak daleko. No, ale... Nowych czytelników zapraszam, starych bywalców proszę o cierpliwość.
ja pisze o wszystkim co mnie w danej chwili spotyk do wytworów mojej chorej wobraźni jak np moje opowieści wstawiam tam coś jak tylko mam czas i staram się żeby działo się tam jak najwięcej
Witajcie. To ja może też się pochwalę swoją mniej lub bardziej ambitną twórczością. U mnie na blogu pojawiają się naprawdę rzeczy różne. Od własnych przemyśleń dnia codziennego, po przez recenzje różnych sprzętów, nagrania, jak i rzeczy związane stricte z technologiami. Obecnie wrzucam rezultaty moich radiowych nasłuchów z kamieńca Wrocławskiego. Zapraszam zarówno zapaleńców, jak i wielbicieli nowych wojennych teorii spiskowych. Oczywiście cała reszta, która ma cierpliwość do pisków, brzęków, i słów w obcych językach również jest mile widziana :) Pozdrawiam.
Aaa, ja tutaj nic nie napisałam chyba, przynajmniej sobie nie przypominam. No więc prowadzę sobie bloga, z tym prowadzeniem to różnie bywa, ale generalnie oficjalnie to go sobie prowadzę. Piszę sobie na nim o moim zacnym życiu, wrzucam jakąś swoją twórczość, jeśli jest krótka, przemyślenia tam jakieś swoje zamieszczam, recnzje... :D
Witajcie u mnie na blogu pojawiła się pewna zabawa skojarzeniowo-muzyczna, tak więc zapraszam do uczestnictwa w niej. Wpis o początkowej nazwie: Zabawa dla was... Prócz tego na blogu znajdziecie moją twórczość, czyli własne hmm... wiersze, opisy dwóch jak na razie snó, lecz pojawi się więcej, coś tam z codzienności, teksty piosenek z przekazem, informacje o udostępnianych przeze mnie plikach, czy coś, co wywoła wasz uśmiech. Tak w skrucie, mam nadzieję, że każdy znajdzie coś dla siebie. Zapraszam serdecznie do odwiedzania i komentowania treści. Pozdrawiam wszystkich urzydkowników forum Magdar1999
Mój blog też jest aktywny. Co prawda narazie nie wiele się na nim dzieje, ale staram się coś dodać na tyle często, na ile to mozliwe. Jeśli nie coś z mojej twórczosci to jakis cover, coś z mojego życia, oile uznam ze warto o tym napisać, może nawet będą się jakieś utworki pojawiać, które w jakis sposób mnie inspiruja lub które lubię. Podsumowujac, blog jest i jakoś tam żyje. Pozdrawiam.
W zasadzie trochę nie rozumiem fenomenu wrzucania muzyki na blogi. Od tego jest chociażby Youtube. U ludzi ostatnio Coraz mniej treści tekstowych, a coraz więcej utworów muzycznych.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P