Forum

Windows 11

Systemy (Windows)

Previous 22 / 22

misiek

#421 ·

A loda też robi?
-- (Ryba):
A ja tobie do komputera stacjonarnego zakupiłem kamere i wykrywa nim twarz i odblokowuje
laptop mam Lenovo ThinkBook 16 G6
mai 2 opcje wykrywanie twarzy i otki z palca
i nie muszę hasła zdejmować

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Ryba

#423 ·

Paulinux

#424 ·

No mi, a komu. Zazdrościsz? :P
-- (daszekmdn):
tobie czyli komu xD

--
Happy hacking

misiek

#425 ·

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

balteam

#426 ·

1 likes
Misiek, ogarnij się. Pisze człowiek normalnie.
Starsze modele często jednak są z czasem tańsze, nie zauważyłem aby iphone 15 pro 2 lata temu był tańszy niż teraz, a znam słowo inflacja.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

pates

#427 ·

Tylko, że z kamerkami jest często inaczej, bo one aż tak często nie pojawiają się na rynku i nie stażeją, jak telefon.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

balteam

#428 ·

wiem oczywiście, ale taka podwyżka to nie jest tylko inflacyjna, wątpię, że wszystkie tyle podrożały, to już bardziej niedostępność produktów, ale nie wiem, tak czy tak nie ma co atakować jakby ktoś się zdziwił, że kamerka 5 zł podrożała
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

gadulec15

#429 ·

Podoba mi się komunikat w Windowsie 11 podczas aktualizacji: „Aktualizacje są w drodze”.

dawidzio1

#430 ·

1 likes

Dziś opowiem swoją historię. Nie polecam aktualizować laptopa aplikacjami od producenta, ponieważ może się to różnie skończyć. Ja mam laptopa HP i zrobiłem aktualizację przez HP Support Assistant. Po aktualizacji laptop zaczął wariować.

Próbowałem przywrócić system, ale po naprawie nie było dostępu do urządzenia. W końcu się poddałem i oddałem laptopa do informatyka. Teraz działa jak nowy.

Fakt, przez pięć lat nic przy nim nie robiłem, ale teraz znowu działa świetnie. Niestety część danych została utracona, między innymi konto tutaj.

Pozdrawiam.

misiek

#431 ·

Widzisz bambidzio, to niekoniecznie musi być wina aktualizacji. Jak 5 lat go nie sprzątałeś w końcu miał prawo zastrajkować. A nieaktualizowanie może bardziej zaszkodzić niż pomóc. Ty tam sobie rób co chcesz, ale nie mów innym, że nie warto.

dawidzio1

#432 ·

Edited
Możesz napisać to tak:

Trochę muszę to sprostować, ponieważ nie miałem na myśli aktualizacji systemu, tylko aktualizacje od producenta laptopa.

dawidzio1

#433 ·

Trochę muszę to sprostować, ponieważ nie miałem na myśli aktualizacji systemu, tylko aktualizacje od producenta laptopa.

misiek

#434 ·

Nie wiem jakiej firmy laptop, ale co by nie było zalecam stawiać system czysty. A nie, Hp mówiłeś tak? To nie wiem, ja musiałem ino doinstalować sterownik dźwięku od nich, a co do reszty nie wiem na tą chwilę, ale od nich raczej nie powinno być większych problemów. W każdym razie powiedz temu swojemu majstrowi by postawił czystego Windowsa.

dawidzio1

#435 ·

ie wiem jakiejJuż mam przez tego Windowsa chodzi jak nówka ze sklepu
On sam powiedział, że bardzo o niego dbam jak na pięć lat użytkowania.
firmy laptop, ale co by nie było zalecam stawiać system czysty. A nie, Hp mówiłeś tak? To nie wiem, ja musiałem ino doinstalować sterownik dźwięku od nich, a co do reszty nie wiem na tą chwilę, ale od nich raczej nie powinno być większych problemów. W każdym razie powiedz temu swojemu majstrowi by postawił czystego Windowsa.

--

Numernabis

#436 ·

Co oni odpierdalają z tym Win 11, kiedy wybieramy otwórz za pomocą to zaznaczając aplikację mamy tylko do wyboru użyj tylko raz, nie ma przycisku Zawsze. Kogoś tam mocno posrało.
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.

mustafa

#437 ·

Jest jest ja daję tabem i mam zawsze, a kolejny tab jest tylko raz
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.

Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.

Numernabis

#438 ·

OK, wiem, dzisiaj jest tak jak powinno być, ale to się stało jak zainstalowałem aplikację i znowu musiałem ustawiać domyślną aplikację dla plików txt, bo wciąż pytał czym otworzyć i wówczas miałem ciągle tylko tym razem, jak ustawiłem na stałe sonara to już jest OK, ale aplikacja nie miała nic wspólnego z txt, bo to agata sapi 5.
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
Previous 22 / 22