Windows insider canary jest komunikt że niestety nie ma połączenia z siecią i ponów próbę przycisk, a mail też nie działa, bo trzeba podać kod z maila albo zrobić wyzwania dźwiękowe, ale tu jest problem, bo zrobisz je i znowu Ci pluje błędem także wszystko niestety na nic.
najwyraźniej insider w ogóle nie przewidział konta lokalnego. Można też na około, postawić dychę insider z kontem lokalnym i aktualizować do jedenastki. Powinno pyknąć.
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
E tam śmieci, nieco plików w windows old - chyba, bo nie wiem czy nadal to się tworzy, ale to można mocno przetrzewić narzędziem "Oczyszczanie dysku" Nie rzutją one na pracę systemu.
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
a jak to jest w 11 stce z wyświetleniem wszystkich ikon przy zegarze? miałam tu nachwię 11 tkę chyba z 8 miesięcy wstecz, i nie umiałam to ustawić / zrobić żeby tak się dało. aa, i jakie ma 11 stka plusy dla kogoś kto nadal jest na 10 tce?
tyko że mój laptop z tego co pisze się do tego nie nadaje. -- (DJGraco): Chyba żadne, w końcu i tak trzeba będzie się przesiąźć bo windows 10 za dwa lata bodajże straci wsparcie.
Dyktowanie pod windows+h, podsystem Windows dla Androida, czyli zże możesz mieć pod alt tabem przeplecione apki z Windowsa apkami z Androida. To takie kluczowe funkcje
plus, ulepszona dostępność z UIA, lepsze wsparcie do konsoli niż w dziesiątce, i tak dalej. To nie są tylko zwykle przekombinowane ficzerki, jak by to się wydawało.
Wczoraj stawiałem jedenastkę na MacBooku z użyciem Bootcampa. Trick z OOBE \BYPASSNRO przeszedł, w przypadku Bootcampa trzeba jeszcze przed samą instalacją systemu grzebnąć w rejestrze i przed wyborem systemu wyłączyć mu sprawdzanie RAMu SecureBoota i modułu TPM. Cóż, działa. :)