Statystyki dotyczące pandemii
Back to Wątki archiwalne#461 balteam
Tak jest, to spisek elit, już wiemy.
Było go poczytać i zainwestować w kilka sfirm szczepionkowych, przepowiadał już w 2017 albo wcześniej, jakaś rosyjska jasnowidzka już w 2012.
#462 Numernabis
Oto do jakich absurdów zaczyna dochodzić, nie dotyczy to wprawdzie nas, ale Itali, niemniej jednak jest to paranoja i to wysokich lotów.
Covidowe opętanie. Dzieci na stołówce mają milczeć
https://nczas.com/2022/01/16/covidowe-opetanie-dzieci-na-stolowce-maja-milczec/
Niedługo zamiast posiłków będą tam dostawały dzieci kroplówki żeby mogły mieć maski na buziach, albo zabroni się im oddychać.
Rozmawiać nie mogą bo przy oddychaniu wirus nie wydostaje się z buzi dziecka.
#463 misiek
To się wszystko kwalifikuje do psychjatryka już.
#464 djkrissu
Wyjątkowo zgadzam się z miśkiem. To nie covid to ludzka głupota i paranoja.
#465 djkrissu
Jak po latach zacznie ci coś dolegać z sercem, czy innymi narządami, to też nie skojarzysz tego ze szczepionką na covida. Będziesz podejrzewał wszystko, tylko nie to, że lat ileś tam w tył się zaszczepiłeś i że lat ileś tam, ostrzegano, że tak właśnie może być.
-- (balteam):
Jak umiesz wnioskować z przeszłości, co czasami robią pięknie Jackowski i podobni, to juprzewidziszz zaskakująco dużo rzeczy, od holery z nich będzie też błędnych, ale potem nikt tego nie będzie pamiętać.
--
#466 grzegorzm
Tylko, że to jest bezsensu, nie można wiązać zawałuw wieku60 lat ze szczepionką skoro zawały w tym wieku się zdarzają zwłaszcza patrząc na tryb życia, to samo jest z żekomą bezpłodnością, którą swoją drogą nie wiadomo jak z badali w tak krutkim czasie.
#467 Numernabis
Ale dlaczego zaraz w wieku 60 lat? Ile lat będzie miał dwudziestolatek po dziesięciu latach? Przecież szczepią już dzieci więc skąd nagle wiek 60 lat?
#468 grzegorzm
Tak na pisałem, chodzi mniej więcej o to, że generalnie jako społeczeństwo nie przejmujemy się zdrowiem więc to co mają teraz ludzie w wieku 50, 60 lat my możemy mieć w wieku właśnie tych 30 40 a raczej nasze potencjalne potomstwo, ale to na inny temat rozważania. A tak po za wszystkim to te teksty o szkodliwości szczepionek właśnie słyszałem od antyszczepionkowców, nie tylko anty Covid.
#469 Numernabis
O szkodliwości szczepionek rozważają nie tylko antyszczepionkowcy, ale i lekarze i specjaliści, zdania są podzielone i są lekarze, pielęgniarki, które rezygnują z pracy bo dla nich szczepienia są obowiązkowe co dla mnie jest głupotą, przecież zaszczepieni również zarażają pacjentów i siebie wzajemnie.
#470 Numernabis
Nie tylko u nas lekarze nie chcą się szczepić. W Niemczech również. U nich wchodzi obowiązek szczepień wśród służb medycznych i jest duże prawdopodobieństwo, że sporo gabinetów lekarskich się pozamyyka.
https://nczas.com/2022/01/16/szok-i-niedowierzanie-wprowadzenie-szpryc-obowiazku-moze-skutkowac-zamknieciem-gabinetow-lekarskich/
#471 djkrissu
A gdzież to ja napisałem o wieku 60 lat? bo sobie nie przypominam.
-- (grzegorzm):
Tylko, że to jest bezsensu, nie można wiązać zawałuw wieku60 lat ze szczepionką skoro zawały w tym wieku się zdarzają zwłaszcza patrząc na tryb życia, to samo jest z żekomą bezpłodnością, którą swoją drogą nie wiadomo jak z badali w tak krutkim czasie.
--
#472 djkrissu
Podałem tutaj już dwa tytuły książek na ten temat. Czy przeczytałeś choć jedną z nich?
-- (grzegorzm):
Tak na pisałem, chodzi mniej więcej o to, że generalnie jako społeczeństwo nie przejmujemy się zdrowiem więc to co mają teraz ludzie w wieku 50, 60 lat my możemy mieć w wieku właśnie tych 30 40 a raczej nasze potencjalne potomstwo, ale to na inny temat rozważania. A tak po za wszystkim to te teksty o szkodliwości szczepionek właśnie słyszałem od antyszczepionkowców, nie tylko anty Covid.
--
#473 grzegorzm
Jużwidzę te prywatne zamknięte gabinety, szkoda gadać.
-- (Numernabis):
Nie tylko u nas lekarze nie chcą się szczepić. W Niemczech również. U nich wchodzi obowiązek szczepień wśród służb medycznych i jest duże prawdopodobieństwo, że sporo gabinetów lekarskich się pozamyyka.
https://nczas.com/2022/01/16/szok-i-niedowierzanie-wprowadzenie-szpryc-obowiazku-moze-skutkowac-zamknieciem-gabinetow-lekarskich/
--
#474 djkrissu
Słabo kolego czytasz wiadomości, oj słabo. Wejdź sobie na youtuba, na kanał: "Bądź na bierząco" i znajdź sobie tam materiał o tym, jak miemcy uciekają do Bułgarii przed tym co się u nich dzieje jak chodzi o covid.
-- (grzegorzm):
Jużwidzę te prywatne zamknięte gabinety, szkoda gadać.
-- (Numernabis):
--
--
#475 Numernabis
A oto jak wyglądają u nas statystyki odnośnie śmiertelności na covida:
Ministerstwo Zdrowia w raporcie z 15 stycznia dotyczącym sytuacji epidemiologicznej wykazało w powiecie kłodzkim 43 zgony związane z covidem. Lokalny portal postanowił to sprawdzić i odkrył, że na covid w powiecie zmarła tylko JEDNA osoba.
https://nczas.com/2022/01/15/mz-raportuje-43-covidowe-zgony-w-powiecie-klodzkim-dziennikarze-to-sprawdzili-i-okazalo-sie-ze-byl-jeden/
#476 magmar Archived
To u nas, hiehie.
Nawet nie sprawdzałam by się nie nakręcać.
-- (Numernabis):
A oto jak wyglądają u nas statystyki odnośnie śmiertelności na covida:
Ministerstwo Zdrowia w raporcie z 15 stycznia dotyczącym sytuacji epidemiologicznej wykazało w powiecie kłodzkim 43 zgony związane z covidem. Lokalny portal postanowił to sprawdzić i odkrył, że na covid w powiecie zmarła tylko JEDNA osoba.
https://nczas.com/2022/01/15/mz-raportuje-43-covidowe-zgony-w-powiecie-klodzkim-dziennikarze-to-sprawdzili-i-okazalo-sie-ze-byl-jeden/
--
#477 djkrissu
Od i cała prawda o tym jak media manipulują danymi, a naiwni w to wszystko wierzą.
#478 misiek
A teraz wyszło, że niby ktoś się pomylił, a zgony były liczone od listopada.
#479 grzegorzm
Może i się po mylił, tak na prawdę statystyk można było by nie prowadzić, miejsca zajęte w szpitalach mówią same za siebie, puzniej tylko nie narzekajcie, że nie przyjeli wam wujka czy znajomego do szpitali bo miejsc nie było albo wolnej karetki.
-- (misiek):
--
#480 djkrissu
Oczywiście, że mówią, to jest ich owiele mniej niż podają to statystyki wygłaszane przez media.
-- (grzegorzm):
Może i się po mylił, tak na prawdę statystyk można było by nie prowadzić, miejsca zajęte w szpitalach mówią same za siebie, puzniej tylko nie narzekajcie, że nie przyjeli wam wujka czy znajomego do szpitali bo miejsc nie było albo wolnej karetki.
-- (misiek):
--
--