Statystyki dotyczące pandemii
Back to Wątki archiwalne#321 zvonimirek222
Nie masz gdzie sprawdzić jak jest. Informować się po discordach to tak trochę słabo...
#322 djkrissu
I to myślę jest konkluzja, do zakończenia wątku.
-- (zvonimirek222):
I nie będzie się spowiadał, ponieważ jest to prywatna sprawa.
a tak w ogóle,
[Nikt nie ma doświadczenia, dopóki wiruska nie przeżyje. Jak zachorujecie, nie daj boże, to będziecie mogli się wymądrzać, lub może nie? Mam już dość tutejszej dyskusji na temat możliwych manipulacji, klepaniu kasy i tak dalej. Prawda, jakieś ziarenko prawdy może w tym być, ale tylko ziarenko.
--
#323 grzegorzm
Szkoda,że to często, emerytowani lekarze i to jeszcze nie koniecznie wirusolodzy.
-- (djkrissu):
Są ludzie, którzy faktycznie mówią jak jest, tylko tym, zatyka się usta, Albo kasą, albo groźbami. Niektórzy też uciekają się do takich form jak discord, czy podobne komunikatory i tam mówią jak jest naprawdę. Są to uczeni którzy są dalecy od tv. Zresztą, znajdź sobie na discordzie odpowiednie grupy i posłuchaj.
-- (grzegorzm):
Jago widziałem, ale w ten sposób można wszystko podważyć a nie o to chyba chodzi. (djkrissu):
Owszem, ponieważ jak już pisałem, nikt nikomu nie spowiada się ze swojej historii chorobowej. Gdybyś czytał dokładniej, zauważybyś ten mój wpis.
-- (grzegorzm):
Myślę,że jednak wierzysz, ponieważpiszesz zupełnie skrajnie, gdy byśna pisał, że, nie wiem nasz minister zdrowia jest do bani, że nie szczepieni na kwarantannie to pomyłka, że statystyki są tylko statystykami i mogą się wachać w różne strony, nie wiem jeszcze coś pośredniego to bym z rozumiał, że jesteś obiektywny, ale ty piszesz,że wszystko jest nie prawdą, nawet powątpiewając jak ktoś ci mówi, że jakaś znajoma osoba trafiła do szpitala w ciężkim stanie to mówisz,że to nie wina Covid tylko chorób współistniejących.
-- (djkrissu):
A pamniętasz co pisałem o własnym mózgu? no to ja go używam i nie wierzę we wszystko co mi tv pokazuje.
-- (grzegorzm):
Pamiętaj, że to broń obosieczna, twoja telewizja może z robić dokładnie to samo.
-- (djkrissu):
Tak mówi telewizja! Tak, tak ta telewizja, która z meliny może zrobić w ciągu kilku minut ekstrawagancki lokal. Wiem jak się to robi, bo byłem czas jakiś konsultantem do filmu głęboka woda i widziałem jak pięknie można przystosować pomieszczenie do danej sceny.
-- (cinkciarzpl):
A w Polsce jakoś głównie niezaszczepieni lądują pod respiratorami. Tak mówią praktycy a nie blubracze papierolodzy, więc tego.
--
--
--
--
--
--
--
--
#324 papierek
uczonym na discordzie to ja też mogę zostać.
#325 djkrissu
Wirusolodzy też.
-- (grzegorzm):
Szkoda,że to często, emerytowani lekarze i to jeszcze nie koniecznie wirusolodzy.
-- (djkrissu):
Są ludzie, którzy faktycznie mówią jak jest, tylko tym, zatyka się usta, Albo kasą, albo groźbami. Niektórzy też uciekają się do takich form jak discord, czy podobne komunikatory i tam mówią jak jest naprawdę. Są to uczeni którzy są dalecy od tv. Zresztą, znajdź sobie na discordzie odpowiednie grupy i posłuchaj.
-- (grzegorzm):
Jago widziałem, ale w ten sposób można wszystko podważyć a nie o to chyba chodzi. (djkrissu):
Owszem, ponieważ jak już pisałem, nikt nikomu nie spowiada się ze swojej historii chorobowej. Gdybyś czytał dokładniej, zauważybyś ten mój wpis.
-- (grzegorzm):
Myślę,że jednak wierzysz, ponieważpiszesz zupełnie skrajnie, gdy byśna pisał, że, nie wiem nasz minister zdrowia jest do bani, że nie szczepieni na kwarantannie to pomyłka, że statystyki są tylko statystykami i mogą się wachać w różne strony, nie wiem jeszcze coś pośredniego to bym z rozumiał, że jesteś obiektywny, ale ty piszesz,że wszystko jest nie prawdą, nawet powątpiewając jak ktoś ci mówi, że jakaś znajoma osoba trafiła do szpitala w ciężkim stanie to mówisz,że to nie wina Covid tylko chorób współistniejących.
-- (djkrissu):
A pamniętasz co pisałem o własnym mózgu? no to ja go używam i nie wierzę we wszystko co mi tv pokazuje.
-- (grzegorzm):
Pamiętaj, że to broń obosieczna, twoja telewizja może z robić dokładnie to samo.
-- (djkrissu):
Tak mówi telewizja! Tak, tak ta telewizja, która z meliny może zrobić w ciągu kilku minut ekstrawagancki lokal. Wiem jak się to robi, bo byłem czas jakiś konsultantem do filmu głęboka woda i widziałem jak pięknie można przystosować pomieszczenie do danej sceny.
-- (cinkciarzpl):
A w Polsce jakoś głównie niezaszczepieni lądują pod respiratorami. Tak mówią praktycy a nie blubracze papierolodzy, więc tego.
--
--
--
--
--
--
--
--
--
#326 grzegorzm
To trochę tak jak po słuchać niby ratownika z youtube, który nagrywa film z zasłoniętą gębą i tylko jest w jakimś stroju ratownika, niech taki udowodni, że jest ratownikiem a nie zakrywa gębę.
#327 djkrissu
Zasze możesz sobie poczytać o tym, czy tamtym w internecie zanim posłuchasz go na discordzie. Ponad to, odsyłam ponownie do książki: "Fałszywa pandemia".
-- (papierek):
--
#328 zvonimirek222
a jest w dundrach?
#329 grzegorzm
Maszjakąś księgarnię gdzie to w wersji tekstowej można kupić?
-- (djkrissu):
Zasze możesz sobie poczytać o tym, czy tamtym w internecie zanim posłuchasz go na discordzie. Ponad to, odsyłam ponownie do książki: "Fałszywa pandemia".
-- (papierek):
--
--
#330 djkrissu
Oni nie zasłaniają niczego. Chcesz, możesz skorzystać z funkcji video i ten ktoś spokojnie pokaże ci kto on zacz.
-- (grzegorzm):
To trochę tak jak po słuchać niby ratownika z youtube, który nagrywa film z zasłoniętą gębą i tylko jest w jakimś stroju ratownika, niech taki udowodni, że jest ratownikiem a nie zakrywa gębę.
--
#331 zywek
a
#332 grzegorzm
Właśnie był taki jeden filmik, który było jak na pisałem.
-- (djkrissu):
Oni nie zasłaniają niczego. Chcesz, możesz skorzystać z funkcji video i ten ktoś spokojnie pokaże ci kto on zacz.
-- (grzegorzm):
--
--
#333 djkrissu
Teraz jest promocja A tu masz linka do zakupu:
https://ksiegibarneja.pl/falszywa-pandemia-krytyka-naukowcow-i-lekarzy?gclid=Cj0KCQiA15yNBhDTARIsAGnwe0XkQ6iACE5UEovxIT27KIC8f7IAafNGqGKxtZBOiP6jR12rK1qhp7gaAqIhEALw_wcB
-- (grzegorzm):
Maszjakąś księgarnię gdzie to w wersji tekstowej można kupić?
-- (djkrissu):
-- (papierek):
--
--
--
#334 zvonimirek222
A dawaj na Prw.
I na tym, chciałbym towarzysko zamknąć ten wątek, i go zarchiwizować, bo się rozrósł.
#335 zywek
Jeszcze drugą część mu daj
#336 grzegorzm
Zjakiej okazji masz go archiwizować skoro toczy się rozmowa,może nanie zbyt wysokim poziomie,ale jednak.
#337 djkrissu
Tam są obie chyba.
-- (zywek):
Jeszcze drugą część mu daj
--
#338 zywek
A, jeszcze trzecia miała nadejść, chociaż moze i jest.
#339 djkrissu
I tu poraz pierwszy zgadzam się z kolegą. Masz co wydzielać? Rozmowa jest na konkretny temat więc co masz do zarzucenia temu wątkowi? Pokiego chcesz go zamykać? Widziałem większe wątki, które do teraz są otwarte.
-- (grzegorzm):
Zjakiej okazji masz go archiwizować skoro toczy się rozmowa,może nanie zbyt wysokim poziomie,ale jednak.
--
#340 djkrissu
Jest i trzeci tom też.
-- (zywek):
A, jeszcze trzecia miała nadejść, chociaż moze i jest.
--