EltenLink

Czyszczenie kabiny prysznicowej.

Back to W domu

#41 Zuzler

Płyn do naczyń i gąbka, a na początek i chwilę po dziele zmyć wszystko ze słuchawy.

2023-04-12 18:08

#42 mucha

to jeszcze zależy od wody, jaka jest twarda

2023-04-13 00:01

#43 misiek

No to chyba oczywiste.
-- (Zuzler):
Płyn do naczyń i gąbka, a na początek i chwilę po dziele zmyć wszystko ze słuchawy.

--

Chcesz być dilerem? Chcesz być bandytą? Mieć własny burdel, pasuje ci to. Chcesz mieć kopyto i wrogów jak Don Vito? Chcesz iść do puchy, do piachu i na co ci to.
2023-04-13 00:26

#44 Julitka

No nieoczywiste, bo ja nie używam płynu do naczyń, tylko mleczka, bo płyn do naczyń dłużej zmywa osad i kamień.
-- (misiek):
No to chyba oczywiste.
-- (Zuzler):

--

--

***- A czego się boisz, Eowino? – zapytał.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
2023-04-13 14:02

#45 MarOlk

Ostatnio jakiś filmik mi się nawinął jak koleś czyścił kabinę z kamienia za pomocą połówki cytryny posypanej sodą.

2023-04-13 15:45

#46 misiek

O umyciu słuchawki mówiłem.

Chcesz być dilerem? Chcesz być bandytą? Mieć własny burdel, pasuje ci to. Chcesz mieć kopyto i wrogów jak Don Vito? Chcesz iść do puchy, do piachu i na co ci to.
2023-04-13 17:21

#47 Zuzler

No to się nie zrozumieliśmy. Umyć słuchawę to swoją drogą, ale chodziło mi o to, że na początek i na koniec, używając strumienia ze słuchawki, zmywam całą wannę. To znaczy zmywałam, jak miałam wannę.

Edited 2023-04-13 17:23

#48 misiek

A to też wiadomo.

2023-04-14 02:41

#49 Natalia2000

Mycie wanny, mniejsza ścierka, mydło w płynie, woda, , opłukuje wannę, nalewam do niej trochę wody, myje ścierką z mydłem elementy wanny , robi się to łatwo, bo czuć palpacyjnie bród, spłukuje wannę, i jest, to samo z umywalką,
podłoga, woda i większa ścierka.

2023-07-24 19:50

#50 misiek

Wszystko

2023-07-25 01:19

#51 Kasia

U nas w kabinie są tylko szklane drzwi, w dodatku otwierane do boku, jak lodówka i ja używam do tego cifa w sprayu. W sensie do czyszczenia całej powierzchni kabiny i u nas to zdaje egzamin. Do płytek na ścianach w kabinie też. No i robię to tak jak Julitka pisała na początku. :)

W życiu trzeba tylko grać w popmundo.
2023-08-22 22:03

#52 Celtic1002

Melt jest dobry, ale dla astmatyków nie polecam.
Jak nam hydraulik tego użył, dusiłam się jeszcze godzinę.

"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska
2023-08-27 21:02