Forum

Życzenia.

Integracja Eltenowiczów

Zuzler

#61 ·

Edited 1 likes
Dzisiaj Adelajdy i Agaty. Adelajdy tu chiba nie uświadczysz, ale Agatom życzę wszystkiego dobrego. Bo czemuż by nie?

misiek

#62 ·

Jak to nie? A Adelcia :D
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Puszkin

#63 ·

Dzisiaj też Izydora, ale żadnego tutaj też chyba nie ma.

Zuzler

#64 ·

1 likes
Adela to nie Adelajda, tak jak Jagna to nie Agnieszka, Maja to nie Maria, a Ewa nie jest Eweliną.

matid25

#65 ·

Wszystkim Dorotą wszystkiego najlepszego :)
Zapraszam do mojej biblioteki dźwiękowej :)

Puszkin

#66 ·

I wszystkim Piotrom też.
-- (matid25):
Wszystkim Dorotą wszystkiego najlepszego :)

--

misiek

#67 ·

Ale takie główne Piotra to jakoś w czerwcu nie?
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

piter9521

#68 ·

Tak. Ale zazwyczaj się chyba wybiera po urodzinach.

Zuzler

#69 ·

1 likes
Ale dzisiaj nie ma Piotra.

misiek

#70 ·

Za zwyczaj tak.
-- (piter9521):
Tak. Ale zazwyczaj się chyba wybiera po urodzinach.

--

Zuzler

#71 ·

1 likes
Nie, nader często wybiera się tę datę, która jest najbardziej popularna. Tak jest w wypadku Krzysztofa, Anny, Pawła, Piotra, Agaty czy Michała i Rafała.

misiek

#72 ·

Różnie z tym bywa.

Zuzler

#73 ·

3 likes
O, a dzisiaj wszystkim dumnym z tego stanu życzę szczęśliwego dnia singla. Wszystkim zasmuconym nim natomiast życzę, by był to ostatni raz, gdy świętują.

Snajper22

#74 ·

Dzień singla zaraz po dniu zakochanych... :)
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"

Postukujacy

#75 ·

7 likes
Dziś szczególny dzień dla kobiet. Z tego miejsca przesyłam Wam, drogie kobietki, kobiety, panny, panienki, panie i szacowne matrony,
+ uśmiechu, który jest lepszy niż wszelkie makijaże,
+ słońca w duszy, które piękno Wasze bardziej jeszcze pokaże,
+ kobiecej intuicji, niech Wam nigdy nie nzabraknie,
+ a jeśli chcecie, miejcie kogoś takiego kto Was łaknie!
+ Słynne są żarty o kobietach i matematyce,
+ Wątpię, że skuteczniej to jeszcze jakoś uchwycę.
+ Odniosę się tylko z żartem do mnożenia i dzielenia,
+ Szczęściem świata jest fakt Waszego tu współistnienia!

Wszystkiego najlepszego :-)
INFP

Julitka

#76 ·

1 likes
Dziękuję w imieniu tych, które odbierają życzenia. :)
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

Postukujacy

#77 ·

2 likes
Wszystkim Zuzlerom życzę stu lat błogostanu :)
INFP

Zuzler

#78 ·

1 likes
Dziękuję w imieniu wszystkich. <3

bratczyk96

#79 ·

2 likes
Witam serdecznie! Dla wszystkich osób, które w dniu jutrzejszym będą obchodzić święta wielkanocne życzę zdrowych, spokojnych, radosnych, Błogosławionych, Pełnych łask Bożych, spędzonych w rodzinnej atmosferze i rodzinnym gronie świąt Zmartwychwstania Pańskiego. Niechaj Zmartwychwstały Chrystus pomaga pokonywać wszystkie zmartwienia, smutki, problemy i trudności dnia codziennego. Zaś dla osób, które święta te będą obchodzić je za tydzień dzisiaj życzę przyjemnego odpoczynku.
Pozdrawiam

misiek

#80 ·

Życzę wszystkiego najlepszego dzisiejszym jubilatom. I tu mam takie pytanko: kto prucz Magmar ma dzisiaj urodzinki, bo w co nowego nie zdąrzyłem zobaczyć.