Dziewczyny- Wszystkiego dobrego rzyczę wam wszystkim.
dziękujemy
1 likes
Spóźnione, ale jednak jak najszczersze życzenia wszystkiego naj dla naszych Michałów, Rafałów i Gabrielów, jeżeli są tu takowi! ;)
Jakbyco- do mnie w tej sprawie zgłoś się dwudziestego czerwca. Do zeszłego roku miałem imieniny dwudziestegodziewiątego września, ale stwierdziłem że lepiej mieć latem, lub wiosną.
--Cytat (Julitka):
Spóźnione, ale jednak jak najszczersze życzenia wszystkiego naj dla naszych Michałów, Rafałów i Gabrielów, jeżeli są tu takowi! ;)
--Koniec cytatu
--Cytat (Julitka):
--Koniec cytatu
Hirek, no też fajnie.
--Cytat (Zuzler):
Może Hieronim, 30 września jest Hieronima ;)
--Koniec cytatu
--Cytat (Zuzler):
Może Hieronim, 30 września jest Hieronima ;)
--Koniec cytatu
Edited
1 likes
Chciałabym wszystki życzyć wszystkiego najlepszego z okazji soboty! Bądźcie zdrowi i niech ten dzień upłynie Wam tak, jak byście chcieli, żeby upłynęła taka ładna sobota. :)
Zdrowych, wesołych i spokojnych świąt oraz szczęśliwego nowego 2021 dla wszystkich eltenowiczów.
2 likes
Życzę tego, co sama chciałabym dostać, czyli braku pustki, ciepłych serc dookoła, siły i pogody ducha. :)
Edited
2 likes
Jako żem w życzeniach słabawy, życzę jeno, w te Święta pełni zdrowia, spokoju i niezgorszej strawy.
6 likes
Wszystkim eltenowym Piotrom i Pawłom, i tym, którym pisałam to na prv, i całej reszcie, życzę wiele dobra, ludzkiej życzliwości i zdrowia z okazji imienin. :)