Matematyka to też swojego rodzaju random. Jeśli trafią ci się trudne, ale na pierwszym levelu, łatwiejsze na następnym, to ok, przejdziesz. Inaczej to za chiny nie.
Z tym że matematyka jest cheatogenna się zgadzam, ale z wierzą nadal nie. Przecież nie tylko w wierzy od razu jak zginiesz to kończy się gra. To że jesteśmy niewidomi, to nie znaczy że musimy grać w upośledzone gry. Dla mnie cp już jest wystarczająco proste
Ja np kompletnie nie rozumiem kolorowych przycisków, albo masterminda, ale są to jednak gry już bardziej logiczne. Simon jest lekko zepsuty, bo coś mi się zdaje, że 1 dźwięk to 2 punkty.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
moje znienawidzone mini gry, które próbuje odblokować to: instalacja oleju, kosmiczne rodeo, tęczowa wierza, obtyczne spawanie, skaczące pingwiny, ukryty pałac. zostało mi 14 mini gier do odblokowania, z pozostałymi myślę dam radę, ale te wymienione... Chyba niewykonalne :D
Dobry wieczór! Z tych gier o których wspomniała moja poprzedniczka to dwie gry udało mnie się odblokować chociaż było bardzo ciężko. Gry o których mówię to instalacja oleju i skaczące pingwiny. Ta pierwsza to na prawdę jest ciężki orzech do zgryzienia, ale po kilkunastu jak nie kilkudziesięciu próbach udało mnie się odblokować tą grę.