MiniGry

Znienawidzone minigry

Założony przez Paulinux 66 wpisów ostatni wpis 2 miesiące temu Strona 3 z 4

Matematyka to też swojego rodzaju random.
Jeśli trafią ci się trudne, ale na pierwszym levelu, łatwiejsze na następnym, to ok, przejdziesz.
Inaczej to za chiny nie.
Wolę ciebie wolność!

Z tym że matematyka jest cheatogenna się zgadzam, ale z wierzą nadal nie. Przecież nie tylko w wierzy od razu jak zginiesz to kończy się gra. To że jesteśmy niewidomi, to nie znaczy że musimy grać w upośledzone gry. Dla mnie cp już jest wystarczająco proste
Happy hacking

Tylko że w majcy masz 4 szanse.
Happy hacking

Ja np kompletnie nie rozumiem kolorowych przycisków, albo masterminda, ale są to jednak gry już bardziej logiczne. Simon jest lekko zepsuty, bo coś mi się zdaje, że 1 dźwięk to 2 punkty.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Niszczenie chodzących bomb, tego się nie da przejść. :D
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

#46 1 polubienie

Da się, musisz na początku mieć strategię, a potem słuchać bomb
Happy hacking

NIe da się. :D Próbowałam.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

Ja to w ogóle nie przeszłam świata intelektualnego. Może jestem na to za głupia.
Give me a sign.

moje znienawidzone mini gry, które próbuje odblokować to: instalacja oleju, kosmiczne rodeo, tęczowa wierza, obtyczne spawanie, skaczące pingwiny, ukryty pałac. zostało mi 14 mini gier do odblokowania, z pozostałymi myślę dam radę, ale te wymienione... Chyba niewykonalne :D

Dobry wieczór! Z tych gier o których wspomniała moja poprzedniczka to dwie gry udało mnie się odblokować chociaż było bardzo ciężko. Gry o których mówię to instalacja oleju i skaczące pingwiny. Ta pierwsza to na prawdę jest ciężki orzech do zgryzienia, ale po kilkunastu jak nie kilkudziesięciu próbach udało mnie się odblokować tą grę.
Pozdrawiam

aaa i jeszcze pozaziemski wulkan

A Pozaziemski Wulkan i Skaczące Pingwiny to udało mi się odblokować.
Give me a sign.

Instalacji Oleju też jeszcze nie odblokowałam.
Give me a sign.

#54 1 polubienie

farciara :D

Kosmiczne Rodeo też odblokowałam.
Give me a sign.

a ja nie mogę niestety, ciągle się władowuje i klops

@Jaga1998 Zawsze możesz poprosić o radę w Poradach w grupie Crazy Party.
Give me a sign.

wiem wiem

Optyczne spawanie, ktoś w to umie w ogóle? :D

Ja chyba umiem
Happy hacking