Polowanie na pisanki
Back to Archiwum Eltena#141 pates
Ej czekaj, to ty masz jakąś pulę wątków?
#142 pajper
Tak. Jest pula kilkuset wątków, z których powinny się losować. Bo przecież nie chcemy pisanek w raportach błędów, czy innych sprawach. Przeleciałem się więc w zeszłym tygodniu po wątkach i wyznaczyłem, coś jakoś z 500 tych, z których serwer będzie wyznaczał.
Ale obecnie wskakują wątki z poza tej puli. Cos się popsuło.
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#143 pates
Dziwne to jakieś. Zrobisz ten update?
#144 Agata.d
Zajączek robi niespodzianki, albo pisanki chcą żyć własnym życiem.
-- (pajper):
Tak. Jest pula kilkuset wątków, z których powinny się losować. Bo przecież nie chcemy pisanek w raportach błędów, czy innych sprawach. Przeleciałem się więc w zeszłym tygodniu po wątkach i wyznaczyłem, coś jakoś z 500 tych, z których serwer będzie wyznaczał.
Ale obecnie wskakują wątki z poza tej puli. Cos się popsuło.
--
#145 pajper
Ale w jakim celu update? :O
#146 pates
No rankingu.
#147 pajper
Aaa. :D Robi się
#148 pates
OO dzięki
#149 pates
Noo drugie miejsce w kolejności, źle nie jest. D
#150 balteam
1 gracz z Rosji i drugi może zna Niemieski, kurcze kto od nich te pisanki bierze? No i w sumie miało osób ma te pisanki.
#151 Zuzler
Na angielskim też się coś nie palą, choć temat prosty do łupnięcia kilkunastu wypowiedzi na raz.
#152 pajper
Widzę, że są użytkownicy, którzy piszą w tych wątkach tylko dla pisanek. To znaczy ja wiem, że się pisze w tych wątkach dla pisanek, ale fajniej jest, jak tego nie widać; wczoraj bardzo ładnie to wypaliło. Prosiłbym o pisanie na jakość, a nie ilość.
To takie globalne ostrzeżenie. jak będzie się to powtarzać, takie osoby będą po prostu pozbywane pisanek albo wykluczane z gry.
Wielkie dzięki!
#153 pates
Najgorsze, jak jest pisanka, a nie ma już tematu, do dyskusji. D
#154 Monia01
To przede wszystkim nie spamujmy
🇺🇦 🇵🇱
#155 pates
No to, to wiadomo.
#156 Zuzler
W ogóle, chyba znó Ci się coś popsuło Dawidzie, bo temat "dlaczego konferencje straciły na popularności" przeżuwać po raz setny to średni pomysł jednak.
#157 balteam
Może niech się trochę szybciej rozbijają te pisanki, moim zdaniem sporo wolniej teraz niż wczoraj się biją, chyba, że jestem w błędzie :)
#158 magmar Archived
Czyli jak bierze się pod uwagę grupy rekomendowane?
#159 papierek
Właśnie takie wpisy to jest spam.
-- (pates):
No to, to wiadomo.
--
#160 Agata.d
Raczej nie w tym przypadku chyba, z tego co mi się kojarzy, to Pates wypowiada sie dość lakonicznie.
-- (papierek):
Właśnie takie wpisy to jest spam.
-- (pates):
No to, to wiadomo.
--
--