Tak. Jest pula kilkuset wątków, z których powinny się losować. Bo przecież nie chcemy pisanek w raportach błędów, czy innych sprawach. Przeleciałem się więc w zeszłym tygodniu po wątkach i wyznaczyłem, coś jakoś z 500 tych, z których serwer będzie wyznaczał. Ale obecnie wskakują wątki z poza tej puli. Cos się popsuło.
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
Zajączek robi niespodzianki, albo pisanki chcą żyć własnym życiem. -- (pajper): Tak. Jest pula kilkuset wątków, z których powinny się losować. Bo przecież nie chcemy pisanek w raportach błędów, czy innych sprawach. Przeleciałem się więc w zeszłym tygodniu po wątkach i wyznaczyłem, coś jakoś z 500 tych, z których serwer będzie wyznaczał. Ale obecnie wskakują wątki z poza tej puli. Cos się popsuło.
--
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.
Widzę, że są użytkownicy, którzy piszą w tych wątkach tylko dla pisanek. To znaczy ja wiem, że się pisze w tych wątkach dla pisanek, ale fajniej jest, jak tego nie widać; wczoraj bardzo ładnie to wypaliło. Prosiłbym o pisanie na jakość, a nie ilość. To takie globalne ostrzeżenie. jak będzie się to powtarzać, takie osoby będą po prostu pozbywane pisanek albo wykluczane z gry. Wielkie dzięki!
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
W ogóle, chyba znó Ci się coś popsuło Dawidzie, bo temat "dlaczego konferencje straciły na popularności" przeżuwać po raz setny to średni pomysł jednak.
Raczej nie w tym przypadku chyba, z tego co mi się kojarzy, to Pates wypowiada sie dość lakonicznie. -- (papierek): Właśnie takie wpisy to jest spam. -- (pates): No to, to wiadomo.
--
--
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.
This site uses cookies to enhance your experience.