Polowanie na pisanki
Back to Archiwum Eltena#241 Zuzler
No tak, jednak czasem, wiadomo, że nie w wypadku 5 wiadomości z rzędu pisanych, ale jednak bywa tak, że szybciej się wciśnie wyślij, niż dokończy się myśl. To znaczy, myśli się, że myśl skończona, a tymczasem za chwilę przychodzi refleksja, że coś jeszcze trzeba dopowiedzieć. Ja mam tak często, tak w wypadku wątkó pisankowych, jak normalnie. Wtedy wolę napisać drugą wiadomość zaraz po ierwszej, żeby ci, którzy czytają mogli się odnieść do całości tego, co powiem, nie tylko do pierwszej części, którą zdążą przeczytać. Nie muszę wiedzieć, szczególnie, jeśli dyskusja toczy się dynamicznie, że ja coś tam sobie dopisałam.
#242 Zuzler
Może aktualizacyjkę? :)
#243 Zuzler
O, właśnie. To jest przykład tego, o czym pisałam w pierwszej wiadomości. :D
#244 Julitka
Jeżeli jakaś refleksja przyjdzie już po wysłaniu, no to wiadomo, że trzeba nowy post napisać, ale jeżeli umyślnie go skracasz tylko po to, by za drugi dostać pisankę, no to trochę lipa.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#245 Tygrysica
To teraz już wiem. Dziękuj za konkretne odpowiedzi. :d
#246 Zuzler
Poproszę o aktualizację. :)
#247 lalar123
Witam. Albo ja jestem głópi ale tego określonego dźwięku nie słyszę. Przeglądam właśnie fora i wontki i niestety nic. a wszystkie dźwięki eltena wszak słyszę cni panowie. Więc jak to jest?
#248 balteam
No teraz tylko jedna pisanka, wejdź sobie po prostu we wszystkie grupy rekomendowane i tam powinna być
#249 grzegorzm
Wreszcie usłyszałem chyba ten dzwoneczek, dźwięk pisanki,ale jest ona na rosyjskim forum.
#250 Zuzler
No teraz tak, ale za jakiś czas na pewno się jeszcze pojawią i na polskich :)
#251 Zuzler
No Dawid noooo! Daaj rankinga, coooo?! :(
#252 pates
Tamta u Ruskich, jest już od wczoraj.
#253 Agata.d
No coś oni się nie kfapią do łowienia tych pisanek, tylko my tacy zachłanni.
#254 grzegorzm
Niech ktoś ruskim jązabierze.
#255 Paulinux
A co oni Ci źle zrobili?
#256 Tygrysica
Ciekawe jak. Jeśli będę pisać w kółko "spasiba", to mnie zdyskfalifikujecie. :D
#257 Zuzler
Może niech Zvonimir z Radowestem niech tam przetrzepią i będzie spokój :D
#258 Tygrysica
Tiaaaa. Mogłoby i tak być. Swędzi ta pisanka, nie?
#259 Zuzler
Mierzi, no mierzi kurka siwa.
#260 Agata.d
To i tak chyba cyrlicą byś musiała, Ty będziesz pisać spasiba. ja dasfidania i jakoś będzie,
-- (Tygrysica):
Ciekawe jak. Jeśli będę pisać w kółko "spasiba", to mnie zdyskfalifikujecie. :D
--