Polowanie na pisanki
Back to Archiwum Eltena#221 pajper
Ojj, obawiam się, że nie. :( Trochę niedopatrzenie.
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#222 jamajka
A jeszcze żeby ludzie się tak nie wygłupiali z pisaniem ciągle tylko: OK, no właśnie, zaczekaj, i innych takich wpisów, to by było miłe.
#223 grzegorzm
aaaa, to sprawa jasna.
-- (pajper):
Ojj, obawiam się, że nie. :( Trochę niedopatrzenie.
--
#224 papierek
i nie przedłuzali sztucznie dyskusji albo nie pisali postów w stylu, że piszę ci tego posta, żeby i drugiego posta, żeby ci powiedzieć, że napisałem posta nr 1
#225 Anetta
Moim zdaniem ten dźwięk powinien być bardziej charakterystyczny.
#226 Agata.d
No przecież jest. Właśnie to jest część zabawy, żeby tak delikatnie było, nie nahalnie.
-- (Anetta):
Moim zdaniem ten dźwięk powinien być bardziej charakterystyczny.
--
#227 balteam
To jakiś błąd? wcześniej nie pikało:
Napisz wiadomość do użytkownika, do którego nigdy nie pisałeś - 97 użytkowników ukończyło to wyzwanie (40 pisanki dostępne za to wyzwanie)
wypełniłem już raz tak w niedzielę
#228 pajper
Sprawdzę.
#229 Anetta
Ja też nie dostałam za to zadanie pisanki.
#230 balteam
Bo pisaniki nie dostajesz, potem się będzie losować, jak nie masz dźwięku oznaczonego, co nowego, to znaczy, że zrobiłaś wyzwanie.
#231 pajper
Nie wiem, czy niektórzy pozauważali, więc dla porządku jeszcze napiszę: są dwa nowe wyzwania.
#232 Julitka
Ekhm, Pates, ekhm...
-- (jamajka):
A jeszcze żeby ludzie się tak nie wygłupiali z pisaniem ciągle tylko: OK, no właśnie, zaczekaj, i innych takich wpisów, to by było miłe.
--
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#233 grzegorzm
Dlaczego jedno wyzwanie jest po angielsku opisane?
#234 magmar Archived
A jeśli blog jest współdzielony i utworzymy wpis to kto dostanie pisankę?
#235 pajper
Autor wpisu.
#236 magmar Archived
Jest to jakiś pomysł.
#237 magmar Archived
Słuchajcie jak to jest z najnowszą aktualizacją z 2 na końcu.
#238 pates
@Julitka ja tak nie piszę, w wątkach z pisanką, ale ok.
#239 Tygrysica
A propo wpisów w wątkach. Uświadomcie mnie raz, a porządnie, czy wpisywanie treści jak najbardziej pasujących do tematu wątku, ale raz za razem jest traktowane jako coś złego, czy nie?
Mam na myśli taką sytuację, kiedy zamiast napisania jednej dłuuuuugiej wiadomości, wpisuję szereg krótkich, ale ciągle w temacie.
#240 balteam
tak, nie powinnaś tak robić.