Ooooo, że też ja się szerzej w temacie nie wypowiedziałam, niniejszym nadrabiam to teraz. No to tak: Metallica, Pantera, Down, czasem Slayer, Sepultura i Soul Fly, trochę Anthrax, Tool, ale jak mam nastrój, Anatema, Sabaton, wielka czwórka z Seattle, czyli Nirvana, Alice In Chains, Pearl Jam i Sound Garden, Apocalyptica, trochę Witing Temptation, A Perfect Circle, Dream Theater, System Of a Down, Disturbed, czasem Slip Knot. Z nieco lżejszych to Evanascence, niektóre kawałki Paramore, Skunk Anansie, Closter Keller, Art-Rosis, Moonlight - te 3 ostatnie to polskie. 3 Dors Down, Muse itd. Znajdzie się tego jeszcze trochę, a choćby Black Sabbat, Led Zeplin, the Dors, Ozzy solowo i więcej nie pamiętam w tej chwili.
"Nie wolno się bać. Strach zabija duszę. Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie. Stawię mu czoło. Niech przejdzie po mnie i przeze mnie. A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę. Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja." - Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("
Ooooo, pisz tak do mje! :D Większość z tego słucham. ;) Aaaale dopisać mogę: Five Finger Death Punch Parkway Drive Oberschlesien Blind Guardian Rhapsody Of Fire Pathfinder Nightwish (najchętniej z czasów Tarii na wokalu) Sabaton Angel Vivaldi Jason Becker Racer X Eric Calderone Yngwie Malmsteen Primal Fear Judas Priest
A z lżejszych: Joe Satriani Scorpiones Guns N' Roses Troche ACDC i wieeeeeleeee ińszych. Polskie też, ma się rozumieć. ;)
@Cinkciarz nie znalazłem żadnych elementów nazistowskich, nic nie było o bialej rasie a o odzyskaniu szacunku jako kraj i o odbudowaniu narodu, etc. Nacjonalistyczne klimaty tak, Naziolskie, nie ten lvl :D
Achh, to akurat przegapiłem. Przyznam, że nie słuchałem jeszcze całej dyskografii. Pomimo wszystko, mają napewno piosenki patriotyczne typu podnieśmy się, więc niektóre są naprawdę warte. Z resztą miłość dla białej rasy jakoś konkretnie mi nie przeszkadza. Szanuję wolność słowa. Twoją rekomendacje Miśku też sprawdzę.
Oni mi się właśnie kojarzą z rasizmem. Kolejbt przykład narodowy socjalizm. Nie mogłam znaleźć odnośnika. To ekhem nie moja estetyka, ale wiem kto zacz, bo kumple łącznie z moim bratem się zasłuchiwali w to cóóóóś.
Wojna to pokój. wolność to niewola. Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"
Jakbyco to priv. -- (djsenter): Achh, to akurat przegapiłem. Przyznam, że nie słuchałem jeszcze całej dyskografii. Pomimo wszystko, mają napewno piosenki patriotyczne typu podnieśmy się, więc niektóre są naprawdę warte. Z resztą miłość dla białej rasy jakoś konkretnie mi nie przeszkadza. Szanuję wolność słowa. Twoją rekomendacje Miśku też sprawdzę.
--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Ja ostatnio zapchałam sobie dysk takimi rzeczami, że aż tego wymienić się nie da. :D
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
Zastanawiam się, jak to ogarnąć, bo mogłabym tu wstawić spis tego, co mam, a jakby ktoś coś chciał, to by się ze mną na privie kontaktował, ale nie wiem, czy spis wstawić mogę.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
No to wstawiam w załączniku spis. :) Jeśli ktoś coś będzie chciał, zapraszam na priv.
No no, koleżanko, całkiem pokaźną kolekcję zgromadziłaś i niewykluczone, że kilkoma pozycjami będę zainteresowana, ale najpierw muszę przejrzeć własne zasoby. -- (Celtic1002): No to wstawiam w załączniku spis. :) Jeśli ktoś coś będzie chciał, zapraszam na priv.
--
"Nie wolno się bać. Strach zabija duszę. Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie. Stawię mu czoło. Niech przejdzie po mnie i przeze mnie. A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę. Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja." - Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("
Dzień dobry wieczór. Szukam utworu Cannibal Corpse, który (podobno) ma dwadzieścia minut. Ktoś może kojarzy i mógłby podać tytuł?
Ze studia czy z koncertówki? To musi być dopiero wyrzyg :D Btw. Wyszło niedawno nowe. Co sądzisz?
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
-- (cinkciarzpl): Ze studia czy z koncertówki? To musi być dopiero wyrzyg :D Btw. Wyszło niedawno nowe. Co sądzisz?
--
Anna Frankowska
This site uses cookies to enhance your experience.