Komunikatory
Back to Oprogramowanie#21 misiek
Bardzo dużo ludzi? A to ciekawe
#22 Celtic1002
No, naprawdę. U mnie większość znajomych, a i grupy są na WA, więc też tam jest sporo, bardzo sporo osób.
Anna Frankowska
#23 rylotek111
Ta. W moim środowisku też dość popularny komunikator.
#24 misiek
A ja nie znam dosłownie nikogo kto by tego używał, no ale cuż.
#25 nuno69
A whatsappa mają dziś wylączyć
#26 wojtas
ja użyeam teamtalka skype aby napisać komuś zeby wszedł na teamtalka bardzo żadko na skype zkimś gadam
zelo miałem ale nie mm facebook czasami klangoeltena i konferencji dźwiękowej czasami.
#27 lwica
skype, teamtalk, elten
#28 wojtas
no i jeszcze klang okiedys
#29 Siciliano
Witam. Czy ktoś wie, jak w nowym Skypie na iPhonie czy Androidzie dodać kogoś do kontaktów? Mówię o ludziach, których program znajdzie z książki adresowej, Facebooka, GMaila itd. Nie widzę na razie tego przycisku na żadnym z obu systemów, z resztą aplikacja jest bardzo podobna. Jedyne, co widzę, to jakiś przycisk Śledź najciekawsze posty czy co, ale to chyba nie to. Dzięki za wszelkie sugestie.
#30 daszekmdn
na skype jest jeszcze inny dziwny senk, generalnie jak chce kogoś wyszukać to sie nie da, bo nawet tego
pola ani przycisku do szukania nie ma, kiedyś był.
#31 misiek
Czyli mam powód by usunąć kolejnego śmiecia.
#32 olastenka
Witajcie. Ja używam whatsappa, facebooka, skype.
#33 nuno69
Witam!
Prawda taka,e w dzisiejszych czaszach trzeba uzywac jedynego, poza Linuxem slusznego rozwiazania, czyli
Windows10. Wtedy wszystko bedzie dzialalo dobrze, laczenie z nieswornym skypem
#34 daszekmdn
Idź mi z windowsem dziesieńć, takie tam gadanie, że będzie dobrze, na win7 też mi zarombiście działa!
#35 pates
win7 forewer!
#36 Celtic1002
Skype chodzi jak cce. Używam go codziennie do pracy i niekiedy mam ochotę go wyrzucić przez okno. A mam
10.
Anna Frankowska
#37 nuno69
No bo penwnie uzywasz wersji desktop, a nie wbudowanej
#38 Celtic1002
No pewnie, że desktop.
Anna Frankowska
#39 nuno69
No właśnie, dlatego sugerowałem Windowsa10. Instalujesz sobie Win10 app essentials do NVDA i śmigamy
z wbudowanym klientem!
#40 daszekmdn
Schowaj sie z tym, to win app essentials nie pomaga zbyt wiele np twitter jak nie działał tak nie działa.