Witam. Co myślicie o grze topspeed? Jak dla mnie jest to fajna gra. Polega na tym, że się ścigamy samochodami. Grę można pobrać ze strony playinginthedark.net lub z audiogames. Pozdrawiam.
@Johnson To taki żart był? Bo jak nie, to ja np. The Sims chce mieć dostępne i teraz nie wiem, czy se robić nadzieję, czy nie... Nie no, to oczywiście nierealne, ale... Pamiętam dobrze Ts2. Robiłam tam te tracki takie indywidualne, ale ścigać się jakoś nie umiałam. Tszaby zrobić jakiś Eltenowy turniej, a ten kto wygra jest moderatorem tego forum. Co Wy na to? TS3 jakoś nie pamiętam, choć chyba też grałam. Są jakieś nowsze wersje?
@Chryniek No wiesz, możesz się zrzec tytułu, to będzie takie szlachetne... @Johnson rozumiem Cię. Ja też tak uważam. Jak się miało te 10, no może 15 lat i grało się w jedno z niewielu dostępnych gier, to miało jakiś sens. Teraz dostępnych gier też niewiele jest, ale już sensu nie ma.
@Julitka to po 1. A po 2. Ja w topspeeda dobry jestem raczej i gdybym się postarał... Niemniej ja jakimś graczem nie jestem, wolę pewne specyficzne gatunki gier typowo dla mniejszości, więc nie mam jakiejś ogromnej wiedzy co do gier, a takich trzeba do oderacji.
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW
Co do dostępności, jakieś przymiarki niby w forza motorsport 7 jest. Jakby coś tam polepszyli ooooj to by było coś. Zasiąźć za kierownicą ponad 700 aut. Ty coś tam hryniu w tym temacie mi powiedziałeś.