niestety gra miała spory potencjał, który nie został dobrze wykorzystany. Dodatkowo ten algorytm działania tych samochodów sprawia, że traci to jaki kolwiek realizm. a polega on na tym że konkretny sampel jest podwyższany a jak wiey normalne auto kiedy przejeżdża czy nawet startuje to słychać to inaczej, ale jak sie nie maa co się lubi to się lubi co się ma. Tutaaj porównanie do klango jest mniejwięcej takie jakby porównywać windowsa do linuksa, przedewszystkim twórcy bądź twórca topspeeda nie czerpał z tej gry żadnych korzyści materialnych w porównaniu do simplito, która to myślała że zarobi na nas bug wie ile. Może kiedyś się doczekamy jakiejś porządnej wy,scigówki audio, uważam, że w obliczu dzisiejszej technologii ktośby mógł się pokusić o stworzenie czegoś takiego. Jeżeli chodzi o kod topspeeda to wątpię w to, że kto kolwiek by się za niego wzioł, choćby dlatego, że używa starszych technologii, a niestety kompatybilność mozże zacząć się kulać im bardziej będzie się rozwijać windows.
Nie wiem, jak to w tym z online, ale najlepszą wyścigówką audio był railracer. Miała niby być dwójka, nima a pełnej też nigdzie nie znajdę. Demo może na agarchie, ale pewny nie jestem. Futurystyki tam troszkie, ale przynajmniej bardziej na poziomie, niż topspeed.
aaa no, i się to wyracało, a tam kody jeszcze były. I tak nie zapomnę w technikum na głośnikach u pewnego nauczyciela grania w nfs undercover i ścigania się z policją.;D
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW
This site uses cookies to enhance your experience.