Misty World: Chińskie MMORPG na ostro
Back to Nowości#441 Kosa12
Ja dlatego lubię wszystko sam eksplorować i nawigacja jest nawet ok.
#442 martinus
Ja też uważam że autoexping w przypadku misty world mijał by się z celem. Autowalking jakoś tam zaimplementowany jest, ale też jak wcześniej już pisała zuza wolałbym niezależnie od gry sam sterować postacią.
#443 martinus
to się przydaje tylko w przypadku gdy jesteśmy w grupie i chcemy podążać za liderem, a tak to raczej zbędne.
#444 nuno69
@Pau, probowalem po twojemu. Zastawilem Mariole i atakowalem tylko raz wrogow a ona dokanczala. jej output jest zdecydownie za niski na takie zabawy
#445 mojsior
ale podobno dobrze sobie radzi goblin, on jest za diamenty i co ciekawe, nie trzeba mieć na 30 poziomu, żeby go mieć u siebie.
Słyszałem na pewnym streamie, gościu miał 15 level a ten goblin rozwalał wszystkich, jak chak nories.
#446 matius
Strasznie drogi ten goblin, bo za 5000 diamentów.
#447 djsenter
Je*ać, nie mam zamiaru wydawać takiej ilości na jakiegoś peta.
#448 Zuza
Ile?
klienta.
#449 matius
5000 jak się nie pomyliłem.
#450 lalar123
Ja tam nie lubię tej po pierdylonej gry. Chcę po expić sobie w dolinie a tu jakiś gracz o imieniu rodric mnie zabija. Kurna a ja nawet bronić się nie mogę bo niemogę go atakować. Jest sprawiedliwość? no kur*a nie ma. Nawet do sunset city nie pujdę już bo stoi ten rodric i czeka aż do doliny pójdę. Do samej gry niemam nic ale że ci chińczycy nie sprawiedliwi nie pilnują tego że starsi gracze zabijają młodrzych o level to niech się udławi ten co tak wymyślił. Jak ja teraz swojego elfa będę expił.
#451 matius
To zmień tryb postaci. Zmieniasz b. Zrub sobie pacyfiste z kontratakiem. I jak trzeba to go kropnij. Na tym też gra polega, aby zabijać graczy.
#452 matius
Albo choć z kimś w timie narazie.
#453 Zuza
Jaki on ma level?
klienta.
#454 djsenter
14, on zabijał, bo chciał zobaczyć jak to jest z niską moralnością.
Jak się pokaże przy sunset, to napewno go dojadą.
#455 mojsior
jeżeli on ma level adekwatny do twojego to możesz go klepnąć.
To nie jest wina gry, tylko debilnych graczy, którzy sobie urządzają nagonke na nowszych, zdaje mi się, że jest miejsce w grze na zgłaszanie takich typów, spróbuj do niego napisać, może on atakuje na spacji i robi to nieświadomie.
Już się z tym spotkałem.
Możesz też poprzez audiogames napisać meila do gościa o nicku moksi, że gracz taki a taki cię prześladuje.
Na cchińskim serwerze za takie pk to bany leciały.
#456 djsenter
Nie, on pisał na globalu, że robi to specjalnie.
Wszyscy o tym jednak wiedzą, więc ni zostane to potraktowane bezkarnie, chociażby przez innych graczy.
#457 mojsior
acha, no to jak tak, to w porządku.
#458 Snajper22
Mnie też jakiś gracz zabił i nie robiłam z tego jakiejś Dramy, oczywiście bez urazy dla nikogo. Powiedziałam znajomym i oni gracza tego znaleźli i kropneli.
Cormac McCarthy, "Droga"
#459 Zuza
@Snajper22 ta sama sytuacja kiedyś była u mnie :)
klienta.
#460 Snajper22
No i już tej postaci w mojej okolicy nie zaobserwowałam. Druga sytuacja była w kopalni, że mnie jeden gostek kropnął, ale się wyjaśniło, że to był wypadek, bo atakowało nas chyba ze dwuch lub trzech stworków, które sobie biegają na początku tej kopalni. Jak one właściwie się po polsku nazywają? Jak dla mnie to szczury, ale w sumie nie jestem pewna. :) Pozdro.
Cormac McCarthy, "Droga"