1 / 2
Next
1 likes
Tutaj będziemy zamieszczać informacje na temat poważniejszych zmian w poszczególnych wątkach.
Nie tutaj, ale nie wiem gdzie to napisać, jset błąd w nazwie archiwum. Aktualnie jest archowum
Edited
1 likes
Ostatnio przybył na forum "Literatura" wątek "Szukam poezji osób z niepełnosprawnościami", wcześniej w grupie "Samodzielność niewidomych".
Usuwam wątek "Radio nights" z forum "Film, telewizja...". Dubluje się z wątkiem o tych samych tytule i treści na forum "Ogłoszenia społeczności" w "PSE".
Usuwam wątek "Radio nights" z forum "Film, telewizja...". Dubluje się z wątkiem o tych samych tytule i treści na forum "Ogłoszenia społeczności" w "PSE".
1 likes
Z forum "Inne" w "PSE" przyjechały dwa wątki.
"Bajki z PRL-u" zamieszkały na forum "Film, telewizja...", a "Ciekawostki muzyczne" na "Muzyce".
"Bajki z PRL-u" zamieszkały na forum "Film, telewizja...", a "Ciekawostki muzyczne" na "Muzyce".
Edited
1 likes
Przeniosłam z "Samodzielności niewidomych" na "Film, telewizja..." wątek "Przedstawienia, filmy z audiodeskrypcją" i zachęcam serdecznie do jego reaktywacji.
2 likes
z "Samodzielności niewiomych" przywędrował do "Filmu, telewizji..." wątek "Kiosk z prasą dla niewidomych.
1 likes
Wątek "Święta" został przeniesiony do "Integracji eltenowiczów" w PSE;
"Bajki z Ramą" z forum "Literatura" przeniosłam do "Filmu, telewizji..."
"Bajki z Ramą" z forum "Literatura" przeniosłam do "Filmu, telewizji..."
Edited
1 likes
Dziś z forum głosowego PSE przywędrowały do nas wątki:
"Nasze ulubione teleturnieje",
"Lektorzy",
"Telewizja kiedyś a dzisiaj",
"Ulubione książki naszego dzieciństwa",
"Ulubiony artysta",
"Temat na czasie", który został przemianowany na "Dotowanie artystów i dyskusje o disco polo",
"Polsat" i
"Nasze ulubione seriale".
Oddane im za to zostały wątki:
"Śpiewajmy i grajmy mu",
"Parodiujmy samych siebie" i
"Funfiction o "Na sygnale"".
"Nasze ulubione teleturnieje",
"Lektorzy",
"Telewizja kiedyś a dzisiaj",
"Ulubione książki naszego dzieciństwa",
"Ulubiony artysta",
"Temat na czasie", który został przemianowany na "Dotowanie artystów i dyskusje o disco polo",
"Polsat" i
"Nasze ulubione seriale".
Oddane im za to zostały wątki:
"Śpiewajmy i grajmy mu",
"Parodiujmy samych siebie" i
"Funfiction o "Na sygnale"".
Edited
Z treści łamiących prawa autorskie [przynajmniej z ich większości] zostały oczyszczone wątki
"Polska muzyka",
"Płyty, które zapadły w pamięć",
"Diggeridoo",
"Muzyka ze starych seriali",
i "Abba"
na forum Muzyka, a także
"Ulubiona muzyka oraz wspomnienia muzyczne",
"Disco polo live"
i "Harry Potter"
na forum głosowym.
Z uwagi na fakt, że zawierały jedynie wpisy, odnoszące się bezpośrednio do udostępnionych w załącznikach plików z piosenkami, usunięte całkowicie zostały wątki
"Skandynawskie szlagiery",
"Leszek Możdżer",
"Heintie Simons",
""Warsaw Stompers",
i "Wyspy Zielonego Przylądka w muzyce"
z forum "Muzyka|.
Zniknęły też, najprawdopodobniej do momentu ich przeczyszczenia, wątki
"Muzyka klubowa"
i "W poszukiwaniu utworów muzycznych"
z forum głosowego.
Usunięto wątek
"Forum "Humor dostało szansę na lepsze życie".
"Polska muzyka",
"Płyty, które zapadły w pamięć",
"Diggeridoo",
"Muzyka ze starych seriali",
i "Abba"
na forum Muzyka, a także
"Ulubiona muzyka oraz wspomnienia muzyczne",
"Disco polo live"
i "Harry Potter"
na forum głosowym.
Z uwagi na fakt, że zawierały jedynie wpisy, odnoszące się bezpośrednio do udostępnionych w załącznikach plików z piosenkami, usunięte całkowicie zostały wątki
"Skandynawskie szlagiery",
"Leszek Możdżer",
"Heintie Simons",
""Warsaw Stompers",
i "Wyspy Zielonego Przylądka w muzyce"
z forum "Muzyka|.
Zniknęły też, najprawdopodobniej do momentu ich przeczyszczenia, wątki
"Muzyka klubowa"
i "W poszukiwaniu utworów muzycznych"
z forum głosowego.
Usunięto wątek
"Forum "Humor dostało szansę na lepsze życie".
Z wątku "Rock, metal itp." wydzieliłam dyskusję o podejściu do muzyki i przeniosłam ją do nowoutworzonego wątku "Jak słuchacie muzyki".
1 likes
Dostaliśmy od Polskiej społeczności wątki
"Wasze ulubione kabarety"
i "Standup".
"Wasze ulubione kabarety"
i "Standup".
Wątek "Kiosk z prasą dla niewidomych" został rozmontowany. Część poświęcona dumaniom nad jego sensownością i ratunkiem dlań trafił do naszego archiwum. Dwa ostatnie wpisy przeniosłam do grupy "Samodzielność niewidomych".
1 likes
Wątki "Piosenka poszukiwana" i "Książka poszukiwana" zostały oczyszczone z pytań nieaktualnych i wpisów nie na temat.
1 likes
Wątek "Poszukuję dyskografii" pojechał do archiwum, gdyż sprawa była jednorazowa i mogła zostać równie dobrze umieszczona w wątku "Piosenka poszukiwana".
1 likes
PSE przekazała nam wątek "Kogo witam kogo goszczę". Znajdziecie go na forum "Film, telewizja".
1 / 2
Next