tomecki — Post 281 of 360
Słuchajcie, stoję teraz przy oknie, żeby tu coś nagrać. Bo dzisiaj nagrywałam rozpakowywanie powerbanka i miałam wrażenie, że jedna strona brzmi ciszej niż druga. A teraz chyba je na odwrót włożyłam. Chociaż nie wiem, moment. To powinno być lewe, a to prawe. Okaże się w nagraniu. Każdym bądź razie chciałam właśnie wiedzieć, czy nie jest tak, że jedna z nich brzmi dużo ciszej niż druga. Mogę mieć rzeczywiście coś, ja z uszami nie tak. Na przykład w tym lewym mogę mieć jakiś problem. I dlatego, że tak powiem, dzisiaj to słyszę. Także no, spróbuję to wysłać Wam i zobaczymy co wina to. Bo jeżeli mi się zepsuły kolejne... Chociaż to może być też z restauracją coś nie tak. Ale no, są ci opcje. Albo z moimi uszami, albo z Olympusem LSD2, albo z tymi S-manami jest coś nie tak. Chociaż nie wiem co, bo jak się rusza kablem gdziekolwiek, nieważne czy tu przy słuchawkach, czy tu przy jacku, czy gdziekolwiek, to się nic nie dzieje. Że tak powiem. Więc coś... Jeżeli rzeczywiście to słychać po jednej stronie dzisiaj niż po drugiej, a nie musi to być lewa, może to być nawet prawa. To coś jest grubo nie tak, ale nie wiem co.
Dobra, jeszcze jedno nagranie. Teraz je odwróciłam, choć teraz będzie chyba nie tak jak trzeba, bo teraz stukam w lewo, a teraz w prawo. Chyba to będzie na odwrót. Proszę Państwa, że jeszcze raz nagrywam i zobaczymy, czy rzeczywiście któreś z tych dwóch jest cisze, albo mi się to tylko wydaje. No i się okaże. Mam nadzieję, że to tylko mi się wydaje, że wszystko jest ok.