Forum

Schematy dźwiękowe

Forum głosowe

1 / 4 Next

DJGraco

#1 ·

Transcription

Witam was wszystkich bardzo serdecznie W dzisiejszym wątku pogadamy sobie Jakich schematów dźwiękowych Używamy Powiem w ten sposób Ja Jakich schematów dźwiękowych Używamy, jakie preferujemy Ja używam schematu dźwiękowego Klangoteme No tylko że takiego Bardziej ulepszonego przeze mnie Bo ten zrobiony przez Ten co jest wysłany na serwer jest Niedokończony Tak jakby Podczas Podczas wysyłania uciekło kilka plików Na przykład brakuje dźwięku zamknięcia dialogu I takie tam inne Brakuje dźwięku oczekiwania Co tam jeszcze brakuje Brakuje chyba Nie pamiętam ale Kilka tam dźwięków brakowało I ja ten i ja mówię żeby poprawili A oni mówią A wszystko jest w komplecie wszystkie dźwięki są A wcale tak nie jest A ja zaraz mogę ten Zaraz mogę Pobrać ten ten schemat Teraz pokażę mój Używania Używania Używania Używania Używania Używania Używania Używania Używania Używania Używania Używania Używania Używania Używania Używania Używania Używania Używania Używania Używania Używania Używania Używania Używania Używania Używania Używania Używania Używania Używania Używania Używania Używania Używania Używania Używania Używania Używania Używania Używania Używania Używania Używania Używania Używania Używania Używania Używania Używania Używania Używania Używania Używania Używania Używania Używania Używania Używania Używania Używania Używania Używania Używania Używania Używania Używania Używania Używania Używania Używania Używania Używania Używania Używania Używania Używania Używania Używania Używania Używania Używania Używania Używania Używania Używania Używania Używania Używania Używania Używania Używania Używania

DJGraco

#2 ·

Transcription

Witam Was wszystkich bardzo serdecznie. Ponownie, jeszcze tak powiem, dla chętnych to mogę ten ulepszony schemat podesłać, gdyby ktoś chciał, to mogę ten schemat podesłać, a by się dało wnać wiadomości prywatnej, to ja chętnie go podeślę w zipie. I teraz tak. Przy Windows R. Dobra, wpisujemy appdata, naciskamy enter. Można to również zrobić z wiersza poleceń, bodajże, choć naprawdę jeszcze tak z ciekawości. Bodajże, dobra. Sprawne jeszcze. Aha, czyli wiersza polecenia się nie da. No trudno, no to otwieramy Windows R, jako data wpisujemy. Jako data wpisujemy. Y, Y, 5, 5, 6, 7, 2, 2, a. Syl, bo jakoś tak niewygodnie mi to jest. Dobra, otwieramy folder roaming, odnajdujemy folder elten, przechodzimy do folderu sounds, cms. Następnie przechodzimy do folderu init, a nie inis, inis, przepraszam, nie inis. No i tu mamy plik clango3.ini. No i ten plik należy tutaj wkleić, a folder z dźwiękami należy wkleić do folderu sounds, cms. No i to już raczej, no. I już tam wszystko będzie ładnie. Działacz, będzie powinno działacz. No, tak więc to tyle. Elten.

lukasz1993258

#3 ·

Transcription

Ja powiem tylko tyle, że ja odkąd mam Eltena do dnia dzisiejszego używam tematu dźwiękowego z iPhone'a. On dla mnie jest najlepszy. Jeżeli chodzi o temat dźwiękowy z Klango, no to niestety, ale jak dla mnie niektóre dźwięki są za piszczące. Za bardzo piszczą niektóre dźwięki, także tak to niestety wygląda. Także z mojej strony tyle.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Paulinux

#4 ·

1 likes
Transcription

Ja używam tematu dźwiękowego, który sama zrobiłam, on się nazywa GameSounds i powinien trafić na serwer za mnóstwo lat.

Happy hacking

lukasz1993258

#5 ·

Transcription

No i niech trafi na serwer, też sobie go z chęcią zobaczę Aczkolwiek, tak jak tutaj mówiłem Ja ostatnio cały czas właśnie używam iPhone'owskiego tematu dźwiękowego Bo jednak uważam, że on jest jednym z tych lepszych tematów dźwiękowych Także pozdrawiam

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Paulinux

#6 ·

1 likes
Transcription

Naprzed moim schematem używam klam goti.

Happy hacking

DJGraco

#7 ·

Transcription

Ja też może podeślę tą, wiesz, pełną wersję, bo, wiesz, chyba że sama sobie poprawiłaś ten temat, no tak.

Paulinux

#8 ·

1 likes
Transcription

Nie, no dzięki, ale nie potrzebuję, bo na razie używam swojego, a jak mu się swój znadzi, to zrobię nowy.

Happy hacking

Paulinux

#9 ·

Transcription

Witam wszystkich, bez żadnych gongów, bo nie chcę się grzybać w perepo dźwiękowym, a nie łączyć tego wszystkiego w Audacity. Chciałabym powiedzieć Wam, iż mój nowy temat dźwiękowy, zanim trafimy na serwer LTN-a, o ile to się w ogóle stanie, trafił po prostu na jakiś tam inny hosting i link do niego można znaleźć na wątkach nowy temat dźwiękowy i tematy dźwiękowe zlepszenie, czy jakoś tak. Jeżeli ktoś nie zna tych wątków, nie wie gdzie one są, ja jeszcze wrzucę sobie na vloga. Mam nadzieję, że fajny będzie odbiór tego schematu, już mieliście taką zapowiedź tego schematu. Tak więc miłego wieczoru wszystkim i do usłyszenia.

Happy hacking

Kosa12

#10 ·

Transcription

Paulino, mam pytanie. Gdzie można znaleźć ten link do Twojego tematu dźwiękowego? W jakim wątku?

Muzyka rap jest mądra i pouczająca i trzeba skupić się na przekazie.??

lukasz1993258

#11 ·

Transcription

Zgłoś Dawidowi, że jest taki temat, nie wiem, chyba mu trzeba na maila wysłać ten temat, czy tak, ja się osobiście nie orientuję, bo ja żadnego tematu dźwiękowego nie stworzyłem i szczerze powiedziawszy nie sądzę, żebym się nadał do tworzenia jakiegokolwiek tematu dźwiękowego. W każdym razie zgłoś to Dawidowi, on Ci powie, co powinnaś zrobić i założę się, że na punk temat dźwiękowy będzie udostępniony na serwerze Eltena. A Ty masz z iPhone'a, mówisz teraz?

Paulinux

#12 ·

1 likes
Transcription

Ja się już dawniej zgłaszałam, natomiast dalej go nie ma, za chwilę na moim blogu ukaże się link i ukaże się opis co zrobić, żeby ten temat sobie umieścić po prostu i żeby go używać.

Happy hacking

lukasz1993258

#13 ·

Transcription

Po prostu mu się jeszcze raz przypomni i będzie to miał na uwadze po prostu, nie? No, albo ona by tam mówiła jeszcze o jakiejś pracy zdalnej.

Paulinux

#14 ·

1 likes
Transcription

No a poza tym ja jestem dźwiękomaniaczka i raczej więcej się tych schematów pokaże.

Happy hacking

lukasz1993258

#15 ·

Transcription

Póki co ja do tej pory używam iPhone'owskiego tematu dźwiękowego, nie wiem dlaczego, ale jakoś ten temat póki co najbardziej mi przypadł do gustu i już go używam 4 lata, znaczy właściwie odkąd kiedy się ten temat pojawił, także tyle.

Paulinux

#16 ·

1 likes
Transcription

No, słuchajcie, ja już na swoim blogu zamieściłam poradnik, jak mój schemat dźwiękowy sobie uaktywnić wejtanie, więc zachęcam wszystkich.

Happy hacking

Kosa12

#17 ·

Transcription

Spoko, już zaraz się tam udam na tego Twojego bloga.

Muzyka rap jest mądra i pouczająca i trzeba skupić się na przekazie.??

Paulinux

#18 ·

1 likes
Transcription

Ja się reklamuję z nowym schematem linkowym. Jest na moich plikach. I oraz zip. Zip. Czy się to uznać? Już nie pamiętam jak ja to pakowałam. Ale właśnie on się nazywa Nature Team i jego sobie można zassać. Później się bierze ten plik zip. Rozpakowujemy, wstawiamy do appdata-return-sound-teams. I tam folder Nature Team. A plik innie wstawiamy do folderu innis.

Happy hacking

monstricek

#19 ·

1 likes
Transcription

Dzień dobry, przepraszam jeżeli to będzie za głośno, coś tu testuję, mam nadzieję, że jednak jakość tego co mówię i głośność będzie na normalnym poziomie. W każdym razie przetestowałem nowy temat dźwiękowy, przede wszystkim chcę podziękować producentom. Jedyne co mnie irytuje, to dźwięk podczas przetwarzania na przykład pliku, podczas wysyłania pliku na serwer i tak dalej, no bo po prostu jest to troszeczkę monotonne i takie zniechęcające, szczerze powiedziawszy. Jak siedzisz w słuchawkach, a nie na głośnikach to leci, no to masz problem. No nie wiem, u mnie to tak jest, może komuś podoba się. Ale nie zrezygnuję z tego tematu, tylko z tego powodu, że ten konkretny dźwięk nie podoba się.

DJGraco

#20 ·

Transcription

No, możesz sobie podmienić ten plik na jakiś inny, tam masz, jak masz appdata, lten, soundstems i w folderze se jest plik writing.ogg i tam możesz sobie podmienić na jakikolwiek tam chcesz, musisz przekonwertować najpierw do .ogg i zamienić nazwę, no nie?

1 / 4 Next