Forum

Schematy dźwiękowe

Forum głosowe

Previous 2 / 4 Next

Paulinux

#21 ·

1 likes
Transcription

A można wiedzieć o jaki schemat chodzi.

Happy hacking

DJGraco

#22 ·

Transcription

Witajcie ja od niedawna używam sobie nowego tematu dźwiękowego z Klangot czasem korzystam na przykład kiedy chcę poużywać jakiegoś cichszego tematu, który nie będzie wydawał mi głośnych dźwięków w nocy albo wieczorkiem to używam tematu Quiet stworzonego przez użytkownika Dash właściwie przez użytkownika Daszek czy jakoś tak nie umiem tego wymówić no ale wiecie o które go chodzi i ten temat jest bardzo fajny bo większość dźwięków jest takich cichych spokojnych nie wiem wysłał go Dawidowi ale Dawid jeszcze ani B ani M nie wrzucił na serwer w ogóle i ten temat brzmi nie wiem to i tak postaram się go tutaj zaprezentować o tak to działa

Paulinux

#23 ·

1 likes
Transcription

Dzień dobry! Od razu rzucił mi się w oczy dźwięk z Ubuntu! Czekam na ten temat bardzo się... bardzo jestem ciekawa jak to brzmi w całości.

Happy hacking

DJGraco

#24 ·

1 likes
Transcription

Tak, tak, dźwięk z Linuxa był, był, tam Dasz go ukradł, jak on sam stwierdził, ukradł go.

Paulinux

#25 ·

1 likes
Transcription

A widzisz? Moim uszom nic nie umknie. Nie wiem, czy branie dźwięków z Linuxa to kradzież, skoro Linux jest open source. Większa kradzież jest wtedy, kiedy wykonuje się na przykład tematy dźwiękowe z Windowsa XP, bo przecież Windows nie jest open source. Zresztą... O i tam. I tak zastanawiam się, na jakiej licencji są tematy z Chrome'a, które przerabiam.

Happy hacking

DJGraco

#26 ·

Transcription

Nie, żadawałem sobie tylko po prostu.

Paulinux

#27 ·

1 likes
Transcription

A no właśnie, proszę Państwa, trzeba by się wziąć za portowanie. Przecież dawno tego nie robiłam. Ojej, trochę mam zaległości.

Happy hacking

daszekmdn

#28 ·

1 likes
Transcription

Oczywiście, ja się przyznaję, jestem narodowym złodziejem. Co do tematu, nie musisz czekać, aż zostanie on udostępniony publicznie w repozytorium, bo możesz go pobrać z moich plików udostępnionych.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Paulinux

#29 ·

1 likes
Transcription

Anna, dzięki za tę ofertę. Zobaczymy, co jeszcze żeś ukradł.

Happy hacking

Paulinux

#30 ·

1 likes
Transcription

Fajny temacik, gratuluję.

Happy hacking

daszekmdn

#31 ·

1 likes
Transcription

Teksting av Nicolai Winther

annabeth

#32 ·

Transcription

No, powiem Wam, że on mi się też bardzo podoba i używam go sobie od wczoraj, bo wcześniej używałam Windows Mobile, wcześniej Klango Team. Ogólnie tych tematów trochę było, bo szybko mi się nudzą rzeczy, ale myślę, że ten temat akurat mi się nie znudzi. Paulina, weź przedeportuj jakoś z Klango Water Team, bo to był po prostu piękny temat. To był mój ukochany, ulubiony temat, on był piękny i myślę, że chyba nie tylko mi się podoba. I kto wie, może sama coś zrobię, bo kiedyś się bawiłam w takie rzeczy, teraz mi się jakoś odechciało, ale kiedyś trochę się tych paczek do The Cube'ów, do TV Blue się zrobiło, ale jakoś mi się teraz odechciało. Ale kto wie, może się za coś wezmę też.

May the force be with you.

Paulinux

#33 ·

1 likes
Transcription

Ja używam swojej denuarii, bo mi się ten Nature Theme już trochę zmudził. Co do przeportowania, kiedyś to zrobię. A kiedy, to nie wiem.

Happy hacking

monstricek

#34 ·

1 likes
Transcription

Dzień dobry, dołączam się do grona użytkowników nowego schematu dziewiękowego od Daszka. Powiem, że jest naprawdę fajny, a do tego tematu używałem jeszcze tematu, który ma nazwę Andrę. Także ja najwięcej chyba z tych tematów lubię temat Andrę, ten nowy temat Daszka i jeszcze iPhone lub VoiceOver. Dla mnie to na pewno są cztery najlepsze tematy na LTE.

monstricek

#35 ·

1 likes
Transcription

o, nie wiedziałem, że Elten zostanie prrtenem wysyłałem teraz wiadomość na forum i usłyszałem taki miły, koci dźwięk, dziękuję jeszcze raz no to już nawet chyba nie zmienię tego tematu na coś innego, ponieważ takich to niespodzianek ja nie czekałem

Paulinux

#36 ·

Transcription

On, to cieszę się, że używałeś mojego tematu.

Happy hacking

wojtas

#37 ·

1 likes
Transcription

U mnie z tematami na początku było domyślny, to było 2014, domyślny Mysterious of the Ancients, potem domyślny, jak miałem po raz kolejny LTE na zainstalowanego, jak jeszcze w hortekstowe tylko były, potem domyślny, iPhone'owy temat, potem, potem jak już zainstalowałem LTE na, tak później, że tak powiem, jeszcze, to przez długi, długi czas był temat domyślny, potem był temat Klango 2, a potem był temat Quiet, który jest nadal, kiedyś parę razy próbowałam robić temat, ale po prostu ja mam coś takiego, jeśli chodzi o takie, tego typu rzeczy, że jak coś zacznę, to nie skończę i jakoś po prostu nie skończyłam tego tematu, którego zacząłem robić, może go kiedyś skończę, kto to wie w sumie.

daszekmdn

#38 ·

1 likes
Transcription

Improving the life in my own home. I've started to go to the hospital. My last wife is in the hospital, she doesn't know where she is, she just needs to be home to come back. I am a very nice person, it's my job to make sure everyone is not sick, and long I have a job in my home. It's very fun, it's my job to make a living. I know I will get a job when I get older, I hope that my family can come back to my home.

monstricek

#39 ·

1 likes
Transcription

Daszku, w ogóle jakoś nie wiem, chyba ten temat jest jeden z najlepszych, które tu widziałem, a jeszcze bardzo cieszę się z tego powodu, że ludzie w końcu robią naprawdę tematy swoje, czyli dodają te dźwięki, które nagrywały, dodają jakieś takie rzeczy ekskluzywne, których nigdzie nie znajdziesz. Ja zastanawiam się, czy nie zrobić własnego, ale jak już robić, to na pewno robić tematu jakiegoś pod nazwą może City, czy coś takiego i nagrywać dźwięki samodzielnie, może tylko wziąć dźwięki dla powiadomień skądś, a to może i nie. W każdym razie motywujesz mnie do rozwoju. Rozmyśleń i może stworzenia własnego tematu. Nie wiem tylko kiedy, bo niedługo już będą studia i na pewno nie będę mieć czasu, aby to robić.

Paulinux

#40 ·

Transcription

Tylko, że zwracam uwagę na jedno, że dlatego te tematy nie są robione ze swoich tylko dźwięków, że do takich tematów trzeba krótkich dźwięków, czyli na przykład, no dobra, tam dźwięk na pisanie czegoś, jakiejś wiadomości, dźwięk na wysyłanie, dźwięk na menu, dobra, to mogą być te długie dźwięki. Ale dźwięk na dużą literę, dźwięk na powiadomienie, dźwięk na wejście w menu, dźwięk na wyjście z menu, dźwięk na otwarcie, dźwięk na zamknięcie programu, to są wszystko dźwięki krótkie i trudno je tak dobrze nagrać, żeby to w miarę fajnie brzmiało, więc stąd się właśnie takie rzeczy biorą, że no trudno jest zrobić temat nagrany tylko z własnych dźwięków i żeby on był jakiś taki wmiarowy. W miarę, w miarę fajny.

Happy hacking
Previous 2 / 4 Next