Windows 7 dyskusja ogólna
Back to Systemy (Windows)#1 DJGraco
Hej!
Co sądzicie o windowsie 7, jakieś wrażenia z korzystania?
Dla mnie był to ostatni normalny system Microsoftu, od 8 to równia pochyła, a dziesiona to jakaś tragedia XD.
Kiedy byłem mały to właśnie zaczynałem z siudemki korzystać i mile jąwspominam. Interfejs dobry, opcje personalizacji też wporządku. Nie pamiętam siudemkowego windows update, bo jak w 2016 roku niestety dostałem laptopa z dziesiątką to aż mnie kurica wzięła. Nie no na początku bardzo trudno było mi się przyzwyczaić do dziesiątki, ale potem już było OK. Pewne rzeczy z siudemki naszczęście w dziesiątce zostały.
#2 pates
Najleprzy system micro softu. Mogli 7 ciągnąć a nie jakieś beznadziejne 8, 8.1 i 10.
#3 misiek
Dla mnie system idealny i pewnie Microsoft go zabił, takby użytkownikom nie było zadobrze. Gdyby tylko był dalej wspierany wróciłbym bez wachania.
#4 misiek
Ale ja tam wolę dychę od ósemki. Ósemka to dla mnie nieporozumienie pod każdym względem.
#5 pates
To wiadomo, no ale ogulnie to 7 i tak jest the best.
-- (misiek):
Ale ja tam wolę dychę od ósemki. Ósemka to dla mnie nieporozumienie pod każdym względem.
--
#6 daszekmdn
Jak dla mnie to był najlepszy, najwygodniejszy i najstabilniejszy system od Microsoftu.