EltenLink

Windows 7 dyskusja ogólna

Back to Systemy (Windows)

#1 DJGraco

Hej!
Co sądzicie o windowsie 7, jakieś wrażenia z korzystania?
Dla mnie był to ostatni normalny system Microsoftu, od 8 to równia pochyła, a dziesiona to jakaś tragedia XD.
Kiedy byłem mały to właśnie zaczynałem z siudemki korzystać i mile jąwspominam. Interfejs dobry, opcje personalizacji też wporządku. Nie pamiętam siudemkowego windows update, bo jak w 2016 roku niestety dostałem laptopa z dziesiątką to aż mnie kurica wzięła. Nie no na początku bardzo trudno było mi się przyzwyczaić do dziesiątki, ale potem już było OK. Pewne rzeczy z siudemki naszczęście w dziesiątce zostały.

2021-01-06 18:54

#2 pates

Najleprzy system micro softu. Mogli 7 ciągnąć a nie jakieś beznadziejne 8, 8.1 i 10.

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
2021-01-06 19:23

#3 misiek

Dla mnie system idealny i pewnie Microsoft go zabił, takby użytkownikom nie było zadobrze. Gdyby tylko był dalej wspierany wróciłbym bez wachania.

Chcesz być dilerem? Chcesz być bandytą? Mieć własny burdel, pasuje ci to. Chcesz mieć kopyto i wrogów jak Don Vito? Chcesz iść do puchy, do piachu i na co ci to.
2021-01-06 19:46

#4 misiek

Ale ja tam wolę dychę od ósemki. Ósemka to dla mnie nieporozumienie pod każdym względem.

Chcesz być dilerem? Chcesz być bandytą? Mieć własny burdel, pasuje ci to. Chcesz mieć kopyto i wrogów jak Don Vito? Chcesz iść do puchy, do piachu i na co ci to.
2021-01-06 19:47

#5 pates

To wiadomo, no ale ogulnie to 7 i tak jest the best.

-- (misiek):
Ale ja tam wolę dychę od ósemki. Ósemka to dla mnie nieporozumienie pod każdym względem.

--

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
2021-01-06 19:53

#6 daszekmdn

Jak dla mnie to był najlepszy, najwygodniejszy i najstabilniejszy system od Microsoftu.

Koniec kropka, idź do żłobka. A ze żłobka na ulicę, i pocałuj babę w cyce.
2021-01-08 12:04