Głośniki komputerowe.
Back to Audio#141 tomecki
Pamiętajcie też, że niemały wpływ na brzmienie ma pomieszczenie. Miałem wierzę w czasie, gdy z rodzinką przeprowadzaliśmy się dośc często. W każdym domu grało to to inaczej.
#142 pates
@Denis no właśnie, znowu to przytoczę, droższe. Za pewne większe, ja szukałem małych i dobrze grających.
#143 misiek
Tomecki to też prawda, ale głośniki komputerowe to nie wzmacniacz.
#144 Pitef
Kuszą mnie teraz Logitechs Z626, Z623 albo opcja max, Logitechs 2300. Może ktoś testował powyższe?
#145 DJGraco
Z2300 to już niestety nie są produkowane. Co do pozostałych modeli to nie sprawdzałem.
A ty chcesz zestawy 2/1, 2/0 czy może 5/1?
#146 zywek
Ja tam nie widziałem różnicy między z623 a z2300 jeśli chodzi o moc, brzmienia nie słyszałem.
#147 misiek
Ja chcę te trzecie.
#148 Pitef
Logity któreś da radę wyrwać używki za jakie 3 stówki
#149 pates
Ja planuję raczej creative sb 2900
#150 pates
Coś ciekawego do powiedzmy nawet 500 800 zł się znajdzie? Lepiej brać 2 0 czy 2 1?
#151 misiek
A to zależy: jak 2.0 to jakieś duże i mocniejsze, chodź zdarzają się wyjątki. Te drewniane Microlaby będą spoko, ale ja tam bym wolał duże 2.1.
#152 pates
No właśnie, ale jakie? Też raczej 2.1 chcę. Logitech z 407 wydają się być ok, creative sb se 2900 też wyglądają spoko. Ale czy jest coś jeszcze?
#153 misiek
A teraz to ci nie powiem, bo nie śledzę tak tematu, ale widziałem jakieś sensowne głośniki mniej znanych firm.
#154 johnson
Kup coś od manty. xd Nie wiem, czy gdzieś oszukane 2.1 od tych debili mam, jeżeli jednak są, to nie wiem gdzie.
#155 misiek
No bez jaj. Te mniej znane to Edifier i o te mi chodziło.
#156 DJGraco
Ja mam, co prawda zestaw 2,0, bo na 2 1 nie mam miejsca, ale sobie chwalę. Edifier r1700bts. Dźwięk jest bardzo ładny, nie słychać rezonansów od plastikowej obudowy jak np ma to miejsce w logitechach z200, jest więcej góry i dołu no i jak się je dość mocno przygłośni to potrafią serio nie źle walnąć bassem.
Więc ja jestem z nich bardzo zadowolony. No i można do nich podłączyć 2 źródła dźwięku i przełączać się pomiędzy nimi.
#157 mucha
w życiu nie kupię manty to jest gówno
#158 johnson
To hyba wiadomo. Chciałbym ją w hacie znaleźć i wiem, gdzie mógłbym ją nawet za free oddać.
#159 misiek
Chyba na hasiok
#160 johnson
Oczywiście. Mam jeszcze jedno miejsce. xd